«Kαλύτερο ρόστερ από πέρσι ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
«Kαλύτερο ρόστερ από πέρσι ο Παναθηναϊκός»

bet365

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο υλικό από πέρσι εξέφρασε ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "JUMP SHOOΤ" του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε για...

Τη Νέα Κηφισιά και το πρωτάθλημα της Α2:

«Λένε πολλοί ότι είμαστε φαβορί για την άνοδο στην Α1, αλλά στο παρκέ θα φανούν όλα. Αλήθεια, όμως, είναι ότι έχουμε τα φόντα να πρωταγωνιστήσουμε. Αλήθεια επίσης είναι ότι θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Στο πρωτάθλημα, πάντως, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες».

Τον Ολυμπιακό:

«Κρατώντας τον κορμό από πέρυσι και αποκτώντας τον Περπέρογλου και τον Μαυροειδή, ο Ολυμπιακός είναι πολύ σκληρός και δυνατός. Το θέμα, όμως, είναι να μπορέσει να διαχειριστεί την περυσινή τεράστια επιτυχία. Οι απαιτήσεις φέτος είναι μεγαλύτερες από την στιγμή, που θα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα και σίγουρα να βρεθεί στο Final Four της Ευρωλίγκας».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός γυρίζει σελίδα. Περνάει σε μία άλλη φάση. Είναι μία πολύ μεγάλη αλλαγή. Μου αρέσει που υπάρχει πολύ μεγάλος σεβασμός από τον Πεδουλάκη για τον Ομπράντοβιτς και το προηγούμενο καθεστώς του Παναθηναϊκού. Εχουν αλλάξει πολλοί παίκτες, αλλά θεωρώ ότι το φετινό ρόστερ είναι καλύτερο από το περυσινό».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα