Μήνυση Παναθηναϊκού σε Αγγελόπουλο!

Gazzetta team
Μήνυση Παναθηναϊκού σε Αγγελόπουλο!
Σαν μικρά παιδιά κάνουν Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι, καθώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μήνυσε τον Παναγιώτη Aγγελόπουλο για το μπλουζάκι «18-2», δυναμιτίζοντας το κλίμα ενόψει τελικών!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε εμφανιστεί στο ματς της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ με ένα μπλουζάκι στο οποίοι αναγράφονταν οι αριθμοί 18-2, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο αιχμές για τα σφυρίγματα στην περυσινή σειρά τελικών των δύο «αιωνίων».

Οι «πράσινοι» ζητούν την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα και των αρμόδιων δικαστικών αρχών προκειμένου να εφαρμοστούν οι πειθαρχικοί και ποινικοί κανόνες εις βάρος του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, καθώς θεωρούν ότι τέτοιες ενέργειες δυσφημίζουν το άθλημα και ενθαρρύνουν φαινόμενα και συμπεριφορές βίας.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Από σήμερα σταματάει η ανοχή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα καμώματα του κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Οποιαδήποτε συμπεριφορά του παραβιάζει τους κανόνες της έννομης τάξης θα καταγγέλλεται στα αρμόδια θεσμικά όργανα».

Μάλιστα στη μηνυτήρια αναφορά αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Στόχευση του κ. Π. Αγγελόπουλου ήταν να υπαινιχθεί εύνοια της διαιτησίας προς τον 6 φορές Πρωταθλητή Ευρώπης και 32 φορές Πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό».

Ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι τέτοιες συμπεριφορές από τις δύο πιο σημαντικές οικογένειες του ελληνικού μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού μας, ούτε το άθλημα βοηθάνε και πολύ περισσότερο δυναμιτίζουν το κλίμα ενόψει των τελικών της Α1. Θα περίμενε κανείς από Γιαννακόπουλους και Αγγελόπουλους μεγαλύτερη σύνεση και αυτοσυγκράτηση...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα