Μαυροειδής: «Nα μην χαρίσουμε άλλα ματς»

Μαυροειδής: «Nα μην χαρίσουμε άλλα ματς»

Gazzetta team
Μαυροειδής: «Nα μην χαρίσουμε άλλα ματς»
Ο Δημήτρης Μαυροειδής θεωρεί πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει ότι και στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας και να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Ο Έλληνας σέντερ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού (olympiacosbc.gr) για το 13-0 στην Ελλάδα αλλά και τη συνέχει στην Ευρωλίγκα.

«Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο χωρίς ήττα και τα καταφέραμε, αλλά το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στο δεύτερο γύρο. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου γύρου παίξαμε καλό μπάσκετ, εκτός ίσως από τις τελευταίες αγωνιστικές που είχαμε μια μικρή καμπή στην απόδοσή μας. Νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει και να μας κάνει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να είμαστε στην κατάσταση που θέλουμε και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη», σχολίασε ο διεθνής σέντερ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που υπήρχε στις εξέδρες του γηπέδου του Απόλλωνα: «Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και οι δικοί μας φίλαθλοι κι αυτοί του Απόλλωνα ήταν πολύ ζεστή. Ένας αθλητής θέλει να παίζει σε τέτοια γήπεδα, φτιάχνεται όταν το γήπεδο είναι μπασκετικό».

Όσο για τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα; «Υπάρχει η ένσταση για το παιχνίδι με τη Σιένα αλλά εμείς δεν το σκεφτόμαστε. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς αρχής γενομένης απ’ αυτό με τη Μακάμπι. Όπως στην πρώτη φάση καταφέραμε να γυρίσουμε την εις βάρος μας κατάσταση πηγαίνοντας ματς, ματς, έτσι θέλουμε να κάνουμε και τώρα. Θα τα δώσουμε όλα, ίσως να μην είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά σίγουρα είμαστε σε μια δύσκολη καμπή και δεν θέλουμε να χαρίσουμε άλλα παιχνίδια. Δεν είναι αυτή η εικόνα μας. Θα πάμε στη Μακάμπι για να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να νικήσουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα