«Σίγουρα δύσκολα με Παναθηναϊκό...»

Gazzetta team
«Σίγουρα δύσκολα με Παναθηναϊκό...»

bet365

Κόντρα στον Παναθηναϊκό θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου ο Βασιλής Φραγκιάς και μιλώντας για το ματς υπογράμμισε ότι πρέπει η ομάδα του να δείξει διάθεση, έστω και αν είναι πολύ δύσκολα.

«Σαφέστατα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα από τα δυσκολότερα της χρονιάς, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Εμείς περιμένουμε να δούμε από την ομάδα μας να έχει διάθεσή και να δώσουμε στον κόσμο αίσθηση ότι προσπαθούμε να αλλάξουμε το κέφι μας. Το πρόγραμμα στη συνέχεια δεν είναι βατό για μας και με το παιχνίδι αυτό ανοίγει μία σειρά δύσκολων αγώνων, με την οποία θα ξεκινήσουμε και το β’ γύρο. Η σκέψη μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα», υπογράμμισε ο Βασίλης Φραγκιάς.

Ο Στέφαν Νατζφεϊ με τη σειρά του συμπλήρωσε: «Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Για μας το παιχνίδι είναι εξαιρετικό δύσκολο, αφού αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχουμε νέο προπονητή, με νέα φιλοσοφία και την τελευταία αγωνιστική είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα, αφού χάσαμε στην έδρα μας από την Καβάλα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει γεμάτο ρόστερ, τεράστια εμπειρία και μία πάρα πολύ καλή και γεμάτη ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα