Επέστρεψε ορεξάτος ο Νάντζφεϊ

Επέστρεψε ορεξάτος ο Νάντζφεϊ

Γιάννης Ράμμας
Επέστρεψε ορεξάτος ο Νάντζφεϊ

bet365

Ο Στέφαν Νάντζφεϊ επέστρεψε στα ελληνικά παρκέ για χάρη του Κολοσσού Ρόδου και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη νέα ομάδα του να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της χρονιάς.

«Θέλω να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να κάνουμε μία καλή πορεία στο υπόλοιπο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Κολοσσός Ρόδου διαθέτει έμπειρους και νέους αθλητές και θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Ξέρω πολύ καλά ότι πέρυσι η ομάδα μου έκανε μία εξαιρετική σεζόν, την καλύτερη στην Ιστορία της. Αυτό σημαίνει ότι οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που θα παίξω στον Κολοσσό Ρόδου, σε μία δυνατή και οργανωμένη ομάδα» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος ο 33χρονος Σέρβος φόργουορντ, ο οποίο είναι διαθέσιμος εν όψει της πρώτης (εντός έδρας) αναμέτρησης του 2013 απέναντι στην Καβάλα (5/1) για την 11η αγωνιστική της Α1.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αυτό το ξέρουμε όλοι καλά. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη το 2013, γιατί στη συνέχεια υπάρχει δύσκολο πρόγραμμα για εμάς. Η Καβάλα είναι σε δύσκολη θέση και παλεύει για την παραμονή της, άρα αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή και για να γίνει αυτό θα χρειαστούμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης των Πανελληνίου (2006-07 & 2008-09), Α.Γ.Ο.Ρ. (2007-08), Αμαρουσίου (2009-10) και Πανιωνίου (2011-12), για να καταλήξει: «Σίγουρα ξεχωρίζουν ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός, που διαθέτουν πολύ δυνατές ομάδες. Από 'κει και πέρα η διαφορά δυναμικότητα ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες δεν είναι μεγάλη. Όλοι μπορούν να νικήσουν τους αντιπάλους τους κι αυτό σημαίνει ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίζουμε δυνατά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα