Το έριξαν στο... ποδόσφαιρο στο Περιστέρι (pics)

Gazzetta team
Το έριξαν στο... ποδόσφαιρο στο Περιστέρι (pics)

bet365

Με αφορμή το εορταστικό κλίμα, στο Περιστέρι πραγματοποίησαν την Παρασκευή (21/12) την πιο διασκεδαστική προπόνηση της χρονιάς, καθώς οι παίκτες του Τζίμη Κουστένη μαζί με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου αποφάσισαν να... αλλάξουν άθλημα.

Τέσσερις κώνοι χρησίμευσαν σαν δοκάρια και οι Περιστεριώτες ξεδίπλωσαν τις ποδοσφαιρικές τους... ικανότητες και οι ομάδες επιλέχθηκαν από τους αρχηγούς τους, Τζίμη Κουστένη και Μάριο Γούναρη. Ο τεχνικός της ομάδας επέλεξε τους Πέτρουλα (τερματοφύλακας), Κομποδιέτα, Ζούμπο, Μάντζαρη, Λάκκα και Μελισσαράτο, ενώ ο άμεσος συνεργάτης του επέλεξε τους Πανώριο (τερματοφύλακας), Παπαντωνίου, Κανονίδη, Βλάχο, Πρέκα και Θορν. Ο μικρός, Λευτέρης, γιος του του Περιστερίου, Δημήτρη Αντωνόπουλου, ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση, καθώς μπήκε ως αλλαγή και εντυπωσίασε.

Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Τζίμη Κουστένη με 14-12, έχοντας ως ηγέτες τον «κέρβερο» Αλέκο Πέτρουλα, αλλά και τον Δημήτρη Κομποδιέτα που πανηγύριζε έξαλλα το κάθε γκολ που σημείωνε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι υπόλοιποι υστέρησαν. Ο Λάκκας και ο Μάντζαρης αλλά και Ζούμπος έδειξαν πως αν δεν έπαιζαν μπάσκετ άνετα θα είχαν μια θέση σε ομάδα ποδοσφαίρου, ακόμα και τα ου Ατρομήτου. Το ματς διήρκησε λίγο παραπάνω χρονικά αφού ο Νώντας Παπαντωνίου δεν μπορούσε να αποδεχθεί την ήττα της ομάδας του. Επίσης, δεν μπορούσε να μάθει στον Ντουάιτ Θορν ούτε τα βασικά, καθώς ο Αμερικανός δυσκολευόταν ακόμα και να κοντρολάρει την μπάλα.

Mετά την ολοκλήρωση του αγώνα οι «κυανοκίτρινοι» αντάλλαξαν ευχές για καλά Χριστούγεννα και έλαβαν ως δώρο από μια γαλοπούλα, κάποια μπουκάλια κρασί αλλά και αρκετά μελομακάρονα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα