«Πρότυπο για την ελληνική κοινωνία ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Πρότυπο για την ελληνική κοινωνία ο Ολυμπιακός»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος περιμένει από τους παίκτες του να βελτιωθούν μέσα από την δύσκολη αυτή αναμέτρηση.

«Είναι μεγάλη τιμή για μας να παίζουμε με μία οργανωμένη και ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, που δεν αποτελεί πρότυπο μόνο για το μπάσκετ, αλλά και την ελληνική κοινωνία. Εμείς αγωνιζόμαστε να βελτιώσουμε την προπονητική μας καθημερινότητα, υιοθετώντας τις αρχές μας, βρίσκοντας τη μπασκετική συνοχή μας. Ο μόνος τρόπος για να πάρεις τη σωστή απόφαση, είναι να αναγνωρίσεις την κακή απόφαση», ήταν τα όσα είπε ο τεχνικός της Καβάλας.

Για να προσθέσει ο Δημήτρης Μανωλόπουλος πως: «Με την αλλαγή του προπονητή δουλέψαμε όλες αυτές τις μέρες κάποια άλλα πράγματα, τα οποία προσπαθούμε ως νέα στοιχεία να βάλουμε στον τρόπο του παιχνιδιού μας. Κάναμε μία βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, από την οποία κρατάμε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι στο Μαυροβούνιο και προετοιμαζόμαστε για το μάτς με τον Ολυμπιακό, όπου ο νέος προπονητής θα προσπαθήσει να αλλάξει την εικόνα, ενόψει μάλιστα του αγώνα με τον Ίκαρο. Ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός και ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα