Γαλάνης αντί Χουγκάζ στην Καβάλα

Γιάννης Ράμμας
Γαλάνης αντί Χουγκάζ στην Καβάλα

bet365

Έπειτα μόλις 4 αγωνιστικές στην Α1 κι ήδη η δεύτερη αλλαγή προπονητή είναι γεγονός: Η Καβάλα αντικατέστησε τον Κρις Χουγκάζ με τον Δημήτρη Γαλάνη, που επέστρεψε στην ομάδα.

H Kαβάλα προκρίθηκε σε βάρος του Α.Γ.Ο.Ρ. στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και μετρά 2-1 στη Βαλκανική Λίγκα, αλλά το 0-4 στην Α1 έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις φιλοδοξίες της διοίκησης, που έδειξε την έξοδο στον Κρις Χουγκάζ και την είσοδο στον μέχρι πρότινος προπονητή του Πιερικού/Αρχέλαου κι άλλοτε προπονητή της ομάδος (2007-08 στη Γ' Εθνική), Δημήτρη Γαλάνη.

Mέχρι την εξέλιξη αυτή η αλλαγή Αγγέλου αντί Αλεξανδρή στον Άρη ήταν η μοναδική στην Α1.

Αναλυτικά τα δελτία Τύπου της Κ.Α.Ε.:

Η Κ.Α.Ε. Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Ομάδας ότι διακόπτει τη συνεργασία της με τον προπονητή, κ.Κρις Χουγκάζ. Αισθάνεται, δε, την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ.Χουγκάζ για τον άψογο επαγγελματισμό που επέδειξε στη μέχρι τώρα συνεργασία μας και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του και καλή επιτυχία στο μέλλον.

και

Με ιδιαίτερη χαρά η Κ.Α.Ε. Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας καλωσορίζει στην Ομάδα το νέο της προπονητή, κ.Δημήτριο Γαλάνη. Ο κ.Γαλάνης ήταν και πάλι προπονητής στην Ένωση την αγωνιστική περίοδο 2007-08 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο 40χρονος τεχνικός θήτευσε στον Ηρακλή και τη σεζόν 2005-06 (την τελευταία πριν τον υποβιβασμό στην Α2). Τη σεζόν 2005-06 είχε βρεθεί στον πάγκο της ομάδας αρχικά ως συνεργάτης του Ντράγκαν Ράτσα και μετά του Γιούρι Ζντοβτς. Με την αποχώρηση του Σλοβένου ανέλαβε ως πρώτος προπονητής στους αγώνες με Α.Ε.Κ. και Π.Α.Ο.Κ. την 23η και 24η αγωνιστική, ενώ για 4 χρόνια συνεργάστηκε με απόλυτη επιτυχία ως προπονητής του Πιερικού/Αρχέλαου Κατερίνης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα