Απαραίτητη η ομαδικότητα για Αγγέλου

Gazzetta team
Απαραίτητη η ομαδικότητα για Αγγέλου

bet365

Χωρίς ξένους αλλά με τον Βαγγέλη Αγγέλου πλέον στον πάγκο του θα υποδεχθεί τον Ηλυσιακό ο Άρης, ο οποίος βρίσκεται στο 0/2 και ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

«Το ιδιαίτερο των συνθηκών του συγκεκριμένου παιχνιδιού με τον Ηλυσιακό είναι γνωστό. Στη «μάχη» με το χρόνο που δίνει η ομάδα μας, θέλουμε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στον εν λόγω αγώνα. Τα συστατικά της ομαδικότητας και της συνεργασίας είναι απαραίτητα, ακολουθώντας τα θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε εκείνα τα στοιχεία του Ηλυσιακού, που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχετικά με την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό, ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Για τους παίκτες μίλησε ο Σωτήρης Καραποστόλου που σχολίασε: «Είναι ένα παιχνίδι που πάση θυσία πρέπει να κερδίσουμε. Προερχόμαστε από δύο παιχνίδια στα οποία δεν αγωνιστήκαμε συγκεντρωμένα, στο Ρέθυμνο καθόλου και με τον Παναθηναϊκό μόνο για ένα ημίχρονο. Επομένως, αυτό που είναι βασικό είναι να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας για 40 λεπτά. Παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζω η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί να μας βοηθήσει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα