Ανακοίνωσε Ντούβνιακ, ανανέωσε Καλλινικίδη

Ανακοίνωσε Ντούβνιακ, ανανέωσε Καλλινικίδη

bet365

Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ούρος Ντούβνιακ, ενώ προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αβραάμ Καλλινικίδη.

Μετά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, ο Ούρος Ντούβνιακ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Ρεθύμνου για τον επόμενο χρόνο, όπως ανακοίνωσαν οι Κρητικοί: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Ούρος Ντούβνιακ (26 ετών, 1.90, γκαρντ) για έναν χρόνο.

Ο 26χρονος Σέρβος γκαρντ αγωνίστηκε πέρυσι στο Ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, σε 11 συνολικά παιχνίδια, 9 για την κανονική διάρκεια και τα 2 ματς που έδωσε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, πέτυχε 91 πόντους, μ.ο. 8.3 πόντους ανά ματς, με 73% στις βολές (22/30), 47% στα δίποντα (15/32) και 43% στα τρίποντα (13/30). Ακόμη είχε 2.3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1.2 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

Ο Ντούβνιακ, επίσης, έχει αγωνιστεί στις Μέγκα Βιζούρα, Ερυθρό Αστέρα, Βοϊβοντίνα, Ραντνίτσκι, Πόσναν και Μπράουνσβαϊγκ».


Ανανέωσε ο Καλλινικίδης

Παράλληλα η ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Αβραάμ Καλλινικίδη: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή Αβραάμ Καλλινικίδη για ακόμα έναν χρόνο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα