Δεν κλείνει την πόρτα ο Κέσελ

Δεν κλείνει την πόρτα ο Κέσελ

Gazzetta team
Δεν κλείνει την πόρτα ο Κέσελ
Μπορεί ο Μάρκο Κέσελ να μην τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και να βρίσκεται μια ανάσα από την έξοδό του, ωστόσο ο ίδιος δεν κλείνει την πόρτα στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Με δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του ο Σέρβος φόργουορντ τόνισε: «Είχα συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Έπαιξα δύο χρόνια και ο τρίτος ήταν στα χέρια της ομάδας. Τις τελευταίες 10-15 μέρες συζητούσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε. Και οι δύο πλευρές θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί. Αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι».

Για να προσθέσει: «Αν υπάρξει μία καλή πρόταση, είμαι ανοικτός σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Μέχρι να υπογράψω κάπου αλλού, το κεφάλαιο Ολυμπιακός παραμένει ανοικτό για μένα». Όταν ρωτήθηκε αν η αποχώρηση του Ντούσαν Ίβκοβιτς έπαιξε ρόλο στο «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων, απάντησε: «Δεν ξέρω αν έχει σχέση».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στον Ερυθρό Αστέρα συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω που θα παίζω του χρόνου, αλλά δεν το σκέφτομαι και είμαι συγκεντρωμένος στην εθνική. Οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό άργησαν να τελειώσουν και είναι νωρίς να πούμε πού θα αγωνίζομαι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η ομάδα της καρδιάς μου, αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι ρεαλιστική η πιθανότητα να επιστρέψω. Τον Ιανουάριο ο Σβέτισλαβ Πέσιτς με είχε καλέσει για να με πάρει στην ομάδα. Όμως φιλοδοξία μου είναι να παίξω σε σύλλογο που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, αλλά ήθελα να μιλήσω πρώτα με τον Ολυμπιακό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα