Μάριτς: «Ο Παναθηναϊκός θα αποφασίσει»

Μάριτς: «Ο Παναθηναϊκός θα αποφασίσει»

Μάριτς: «Ο Παναθηναϊκός θα αποφασίσει»

bet365

Ο Άλεκς Μάριτς δεν γνωρίζει ακόμα το μέλλον του, αφού όπως τόνισε ο Παναθηναϊκός θα αποφασίσει, με τον ίδιο να συγκεντρώνεται αρχικά στην εθνική Αυστραλίας.

Ο σέντερ των «Πρασίνων» αφού παρακολούθησε το πρώτο παιχνίδι των τελικών της Σερβίας, αναχώρησε για την Αυστραλία, ώστε να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα. Ο ίδιο δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη νικητή, ωστόσο θα ήθελε η Παρτιζάν να κατακτήσει το Πρωτάθλημα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με 3-0:

«Ήρθα στο Βελιγράδι για λίγο, για να δω το πρώτο παιχνίδι της σειράς και θα φύγω σήμερα (σ.σ. Πέμπτη 7/06) για να ενσωματωθώ στην προετοιμασία της Αυστραλίας.

Είναι δύσκολο να κάνεις κάποια πρόβλεψη, αλλά θα ήθελα η Παρτιζάν να πάρει με 3-0 τη σειρά».

Στη συνέχεια μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου και το μέλλον του: «Μετά από τόσα χρόνια επιτυχιών, κέρδισε μόνο το Κύπελλο. Ήταν δύσκολη χρονιά, αλλά σου δίνει κίνητρο για τη συνέχεια. Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα μείνει ή θα φύγω από την ομάδα, περιμένω να δω τι θα αποφασίσει ο σύλλογος.

Πρώτα απ' όλα θέλω να είμαι στους Ολυμπιακούς αγώνες με την Αυστραλία, μετά θα δω τι θα κάνω».

... για τα μέτρα ασφαλείας και το πρώτο παιχνίδι που ακυρώθηκε στους τελικούς: «Είχαμε ένα επεισόδιο. Πριν από παιχνίδι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, όλα μπορείς να τα περιμένεις. Δυστυχώς αυτό φαίνεται αναμενόμενο για κάποιους.

Το ΣΕΦ ήταν σαν κλουβί. Είναι δυσάρεστο συναίσθημα να αγωνίζεσαι κάτω από αυτές τις συνθήκες, αλλά μόνο έτσι προστατεύονται οι παίκτες, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

... για τις ομοιότητες που έχει το ελληνικό με το σέρβικο πρωτάθλημα: «Έχουν πολλές ομοιότητες! Από το υψηλό επίπεδο μέχρι τους πανηγυρισμούς», τόνισε σε σέρβικο Μέσο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα