Θέλει και Ντόρσεϊ η Μακάμπι!

Θέλει και Ντόρσεϊ η Μακάμπι!

Gazzetta team
Θέλει και Ντόρσεϊ η Μακάμπι!
Ακόμα και για συμφωνία του Άλεξ Μάριτς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ έκαναν λόγο χθεσινά (23/5) δημοσιεύματα αλλά οι Ισραηλινοί φέρεται να στοχεύουν και στον Τζόι Ντόρσεϊ!

Ενίσχυση στην γραμμή των ψηλών θέλει να κάνει ο Ντέιβιντ Μπλατ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού πολύ δύσκολα θα μείνει στην ομάδα ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ενώ δεν είναι σίγουρο και το μέλλον του Χέντριξ στην ομάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνουν καθημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν ονόματα ψηλών που φέρονται να είναι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας από το Ισραήλ.

Ένα από αυτά είναι ο Άλεξ Μάριτς που χθες (23/5) γινόταν και λόγος ακόμα και για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σήμερα (24/5) ήταν η σειρά των Ντέιβιντ Άντερσεν της Σιένα και του σέντερ του Ολυμπιακού Τζόι Ντόρσεϊ να εμφανιστούν σαν πιθανοί μεταγραφικοί στόχοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Φυσικά όλα αυτά είναι σενάρια, αφού από δεν έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του ούτε η Σιένα, ούτε ο Ολυμπιακός που ανήκουν οι δύο παίκτες, επομένως είναι δύσκολο να υπάρξουν επαφές για ενδεχόμενη μεταγραφή.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα