Μπαρτζώκας: «Μαύρη ημέρα για τον Πανιώνιο»

Γιάννης Ράμμας
Μπαρτζώκας: «Μαύρη ημέρα για τον Πανιώνιο»

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, τις προκρίσεις Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκας και πως αισθάνεται ντροπή για την εξέδρα.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Final Four. Η πρόκριση Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού είναι δουλειά των ομάδων και των διοικήσεών τους, δεν προσπαθούμε να οικειοποιηθούμε κάτι, αλλά νιώθουμε περήφανοι όσοι δουλεύουμε στο μπάσκετ. Διεκδικήσαμε το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, υπήρξαν πολλοί παράγοντες που δε μας άφησαν να το κερδίσουμε, πέραν των λαθών μας. Το διεκδικήσαμε και τώρα, γνωρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός ήταν εξαντλημένος. Θέλαμε περισσότερη ενέργεια. Οι απουσίες των Μπατή και Γιάνκοβιτς δε μας επέτρεψαν να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Δεν μας το επέτρεψε κι ο Παναθηναϊκός, αλλά σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά» είπε αρχικά ο προπονητής του Πανιωνίου και συνέχισε:

«Πρωταγωνιστικές έπρεπε να είναι οι παίκτες. Κι όχι αυτοί που θέλησαν να γίνουν πρωταγωνιστικές. Είναι μαύρη ημέρα για τον Πανιώνιο. Συμβαίνουν και σε ΟΑΚΑ και σε ΣΕΦ. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς είπε ότι θα φύγει. Νιώθουμε ντροπή για όσα συνέβησαν στην εξέδρα».

«Αυτό που μας μένει η δυσφήμηση του μπάσκετ κι ότι θα τιμωρηθεί η έδρα μας. Είναι τέτοια η ένταση του κόσμου αυτή την εποχή, η κατάσταση είναι έκκρυθμη. Δεν είμαι ειδικός δε μπορώ να προτείνω κάποια λύση» πρόσθεσε, πριν εξηγήσει πώς αντιλαμβάνεται την αντίθεση της περηφάνειας για την επιτυχία του Παναθηναϊκού απ' τη μία και τα υβριστικά συνθήματα προς τον Δημήτρη Διαμαντίδη απ' την άλλη:

Όσοι παίζουν μέσα, δε θέλουν να βρίζονται. Σε μία χώρα όπου όλοι λένε να φύγουν στο εξωτερικό, όταν λέω πως είναι περήφανοι όλοι όσοι δουλεύουν, εννοώ ότι συμμετέχουν σε κάτι σοβαρό. Ακόμη και με επεισόδια και μείωση μπάτζετ συνεχίζει να είναι σε ένα υψηλό επίπεδο».

Ο 46χρονος κατέληξε, απαντώντας σε ερώτηση περί απουσίας διεθνούς διαιτητή απ' την τριάδα της αναμέτρησης: «Και με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό παίξαμε χωρίς διεθνή διαιτητή. Δεν περίμεναν πως ο Πανιώνιος θα πιέσει. Μας είπαν απ' την ΚΕΔ ότι περίμεναν να χάσουμε με 30 πόντους. Δεν είδα εσκεμμένα λάθη».

Κάπου εκεί ο βοηθός προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ιτούδης, πρόσθεσε πως «η επίθεση έγινε επειδή πλησίασε ο Πανιώνιος στο σκορ».

 

Τελευταία Νέα