Σκύβει & συνεχίζει τη δουλειά το Περιστέρι
«Παίζαμε απέναντι σε μία ιστορική ομάδα. Το βασικό στοιχείο που έπρεπε να είχαμε ήταν συγκέντρωση, αλλά δεν την είχαμε για 40 λεπτά. Στην τρίτη περίοδο, τρία λεπτά ήταν αρκετά για τον ΠΑΟΚ ώστε να βρει τον δρόμο προς το καλάθι. Εμείς σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε την δουλειά», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Περιστερίου για την ήττα στο κλειστό της Πυλαίας.
Μάντζαρης: «Ήρθαμε να παλέψουμε»
Ο Αντώνης Μάντζαρης από την πλευρά των παικτών ανέφερε: «Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο ματς. Ήρθαμε να παλέψουμε και το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως δεν μας βγήκαν οι παγίδες πάνω στον Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ γιατί ελευθέρωνε τους υπόλοιπους παίκτες».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
