Τσαρτσαρής: «Βλέπω λαμπρό το μέλλον»

Γιάννης Ράμμας
Τσαρτσαρής: «Βλέπω λαμπρό το μέλλον»

bet365

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού την φετινή χρονιά παραδέχτηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος αφού πρώτα επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα, εμφανίστηκε σίγουρος για ένα λαμπρό μέλλον των «πράσινων».

Μπορεί στις κερκίδες η ένταση να ήταν μεγάλη σε όλους τους τελικούς, ωστόσο οι παίκτες και των δύο ομάδων στην μεγάλη τους πλειοψηφία έδειξαν πως έχουν επίπεδο. Ένα επίπεδο που φάνηκε και στις δηλώσεις του Κώστα Τσαρτσαρή, του μοναδικού παίκτη των «πρασίνων» που μίλησε σήμερα. Ο διεθνής φόργουορντ ανέφερε πως ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για ένα λαμπρό μέλλον του Παναθηναϊκού, που όπως χαρακτήρισε είναι ιδέα.

Αναλυτικά ο Τσαρτσαρής τόνισε: «Είμαστε απογοητευμένοι. Η ήττα αυτή έφερε την απώλεια του τίτλου, μας πονάει αυτό, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ, κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Ήταν δύσκολη σειρά, ο Ολυμπιακός ήταν ανεβασμένος. Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε και να βρούμε μια λύση για του χρόνου.

Ο Ολυμπιακός πήρε πανάξια το πρωτάθλημα γιατί μας πίεση σε όλη την σειρά. Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα, είναι μεγάλη ιδέα.

Πρέπει να δουλέψουμε για το μέλλον όσοι μείνουν στην ομάδα, παίκτες καιν τεχνικό επιτελείο. Είναι θετικό ότι μένουν οι Γιαννακόπουλοι. Βλέπω λαμπρό το μέλλον»!

 

Τελευταία Νέα