Καρτάλ: «Θα παίξουμε όπως αρμόζει στην Φενέρ για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα»

Από τη συνέντευξη Τύπου της Φενέρ

bet365

Ο προπονητής της Φενέρ έθεσε μέσω των δηλώσεών του το στίγμα για την ομάδα του για το ματς με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη για το Conference League.

Ειδικότερα ο προπονητής της Φενερμπατχσέ, Ισμαΐλ Καρτάλ, δήλωσε ενόψει του Ολυμπιακού για:

Το παιχνίδι: Ήρθαμε γνωρίζοντας τη δύναμη του Ολυμπιακού. Έχει σημαντική θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει φανατικούς οπαδούς. Είναι ο πρώτος από τους δύο αγώνες. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες. Θέλουμε να δείξουμε τον εαυτό μας για να γυρίσουμε θετικά στην Κωνσταντινούπολη, με ένα καλό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα με τη Μακάμπι με το 1-6: Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Μακάμπι ήταν έκπληξη, Στον δεύτερο αγώνα ο Ολυμπιακός έδειξε την πραγματική του δύναμη και για αυτό νίκησε.

Το ενδεχόμενο να παίξει ο Ολυμπιακός με δύο σέντερ φορ: Ξέρουμε τι θα κάνει ο Ολυμπιακός είτε παίξει με έναν είτε με δύο επιθετικούς. Εμείς έχουμε το δικό μας πλάνο. Είναι περισσότερο σημαντικό το τι θα κάνουμε εμείς στο παιχνίδι μας.

Το εάν θα επηρεάσει τη Φενέρ η αποχή: Όχι, δεν νομίζω. Κοιτάζουμε ξεχωριστά τα παιχνίδια. Άλλο το τουρκικό πρωτάθλημα και άλλο τώρα. Έχουμε ετοιμαστεί σωστά και θα παίξουμε όπως αρμόζει στην Φενέρ για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Το κατά πόσον θα παίξει ρόλο το τι έγινε στο τελευταίο διάστημα στην Τουρκία: Αδικηθήκαμε στα τελευταία παιχνίδια και αντιδράσαμε για να το δείξουμε στην κοινή γνώμη. Υπήρξε ανταπόκριση. Εάν θέλουμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο της Τουρκίας πρέπει να αξιολογήσουμε αλλιώς την κατάσταση.

Τους παίκτες της Φενέρ εκπροσώπησε ο στόπερ Τσαγκλάρ Τσογιουντσού τονίζοντας πώς «να δώσω ευχές σε όλο τον ισλαμικό κόσμο για το Ραμαζάνι. Είναι ένας δύσκολος αγώνας. Δεν κοιτάζουμε τον αντίπαλο αλλά την ομάδας μας μόνο. Θα υπάρχει και επαναληπτικός.

Είμαστε συνηθισμένοι στις δύσκολες ατμόσφαιρες. Σεβόμαστε τον αντίπαλο όμως έχουμε τα δικά μας σχέδια για να πάρουμε τη νίκη».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα