Θέλω να βλέπω μπάλα: Με τον Παναθηναϊκό να... καίγεται στο Περιστέρι και Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Newsroom
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
Σαββατοκύριακο με... Θέλω να βλέπω μπάλα και επιλογές που θα μας στείλουν στο ταμείο!

«Θέλω να βλέπω μπάλα με γκολ ανατροπής» αναφέρει το τραγούδι στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Novibet, το οποίο έχει γίνει ήδη... σύνθημα στα χείλη του κόσμου, σε μια από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση.

Αυτό το Σαββατοκύριακο αυτό το σύνθημα θα συντροφεύσει τις στοιχηματικές μας επιλογές!

Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα: Ενα ματς όπου κι οι δύο... καίγονται για τη νίκη. Η μάχη της επιβίωσης θα οδηγήσει σε λάθη στην άμυνα και για τις δύο ομάδες και περιμένουμε να μπουν γκολ. Στη Novibet το G/G μάς προσφέρεται σε απόδοση 1.94 και θα πάμε μ' αυτήν την επιλογή.

Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας: Η ομάδα του Πεπ έχει μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου και θέλει μία πιστική νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο που υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα της δημιουργήσει πρόβλημα. Ο 1 με over 2,5 στη Novibet σε απόδοση 1.73 είναι ό,τι πρέπει...

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το ντέρμπι των ντέρμπι στο Νησί! Οι Reds θέλουν μόνο τη νίκη για να συνεχίσουν στην κορυφή και θα πάμε με την έδρα χωρίς όμως τις... τρέλες της περσινής 7άρας. Το 1 με under 4.5 σε απόδοση 2.10 από τη Novibet.

Νάπολι - Κάλιαρι: Μετά τις ήττες από Ίντερ και Γιουβέντους, η Νάπολι θέλει να κάνει το comeback και απέναντι στην Κάλιαρι θα έχει αυτήν την ευκαιρία. Περίμενουμε από την ομάδα του ιταλικού νότου να μπει στο ματς με... ορμή και το 1/1 στη Novibet το αγοράζουμε σε απόδοση 2.00

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι μετά το κάζο του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, θέλουν μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο. Ο Ατρόμητος μετά την αλλαγή προπονητή δεν είναι εύκολος αντίπαλος και το Περιστέρι πάντα αποτελεί μια δύσκολη έξοδο. Όμως περιμένουμε από την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να πάρει αυτό που θέλει και να φτάσει στη νίκη έστω και με πολύ... ιδρώτα. Το 2 και over 2,5 το βρίσκουμε στη Novibet σε απόδοση 2,5.

Advertorial

 

Τελευταία Νέα