Έβαλε φωτιά στη σκηνή ενός αστέγου ενώ ήταν μέσα κι έφυγε σαν κύριος (vid)

Gazzetta team
Έβαλε φωτιά στη σκηνή ενός αστέγου ενώ ήταν μέσα κι έφυγε σαν κύριος (vid)
Εντατικά μαθήματα ανθρωπιάς χρειάζεται ο άντρας που εικονίζεται στο βίντεο να βάζει φωτιά στο παράπηγμα ενός αστέγου σε πάρκο του Μπέρμπιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ο άστεγος κοιμάται στο εσωτερικό της σκηνής.

Απίστευτες εικόνες απανθρωπιάς κι αναισθησίας εξελίσσονται στο βίντεο, που εξόργισε πολλούς χρήστες των social media, καθώς ένας «άνθρωπος» φαίνεται να βάζει φωτιά στο αυτοσχέδιο κατάλυμα ενός αστέγου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε πάρκο του Μπέρμπιγχαμ, όπου ένας άστεγος νεαρός άνδρας είχε βρει καταφύγιο. Κάποια στιγμή, ένας άλλος άντρας πλησιάζει τις σκηνές που βρίσκονται κάτω από ένα δέντρο.

Χωρίς να διστάσει στιγμή, καθώς όλα γίνονται στο φως της ημέρας, με έναν αναπτήρα βάζει φωτιά στη σκηνή του άτυχου αστέγου, ενώ ο τελευταίος βρίσκεται στο εσωτερικό της.

Αμέσως, οι καπνοί τυλίγουν τα εύφλεκτα υφάσματα, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα, εμφανίζεται το θύμα, που προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από η φλεγόμενη σκηνή.

Οι προσπάθειές του να σβήσει τη φωτιά αποβαίνουν άκαρπες, καθώς οι φλόγες επεκτείνονται ταχύτατα προκαλώντας ολοκληρωτική καταστροφή του παραπήγματος.

Εικόνες που πραγματικά σοκάρουν και κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να τα βάζει κανείς με τους πιο αδύναμους χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Ευτυχώς, οι κάμερες ασφαλείας έχουν «πιάσει» το πρόσωπο του δράστη, με τον εντοπισμό του να αποτελεί θέμα χρόνου.