Σύντροφος Τζορτζ Μάικλ: «Δεν έγραψα ποτέ ότι αυτοκτόνησε»

Gazzetta team
Σύντροφος Τζορτζ Μάικλ: «Δεν έγραψα ποτέ ότι αυτοκτόνησε»
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα tweets που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του ο Φαουάζ διέψευσε ότι τα έγραψε αυτός - «Ο λογαριασμός μου χακαρίστηκε και έκλεισε»

Σάλο προκάλεσε η σειρά tweets που φερόταν να δημοσίευσε στον λογαριασμό του ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, Φαντί Φαουάζ, καθώς σε αυτά παρουσιαζόταν η πιθανότητα ο μεγάλος σταρ να έχει αυτοκτονήσει, αφού αυτός ήταν ο στόχος του - να πεθάνει, και το είχε προσπαθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Απ' ότι φαίνεται τελικά, όλο αυτό αποτέλεσε ένα αρρωστημένο αστείο κάποιου χάκερ όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο σύντροφος του Μάικλ.

Ο Φαουάζ που βρήκε νεκρό τον σύντροφό του, μιλώντας στην Mirror τόνισε ότι: «Είμαι σοκαρισμένος με την έκταση που πήρε η υπόθεση με το twitter. Ο λογαριασμός μου έχει χακαριστεί και έκλεισε. Είναι λίγο τρομακτικό για να είμαι ειλικρινής. Δεν έστειλα αυτά τα tweets. Ξύπνησα στις 11:30 με τα νέα. Δεν πρόκειται να ανησυχήσω γι' αυτά τα πράγματα».

Τα tweets που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του Φαουάζ ανέφεραν: «Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι αυτός ο άθλιος στενός φίλος του Τζορτζ, όμως εγώ ήμουν σε σχέση μαζί του μέχρι που τον βρήκα νεκρό στο κρεβάτι. Το μόνο που ήθελε ο Τζορτζ ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει. Και τελικά κατάφερε... Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και ήμασταν μαζί σχεδόν 24 ώρες την ημέρα».

Παράλληλα ο Φαουάζ ανήρτησε και ένα συγκινητικό μήνυμα σαν τελευταίο tweet του 2016. Ανέβασε μια φωτογραφία με ένα μεσαίο δάχτυλο σηκωμένο με λεζάντα: «Σε μισώ 2016 από τα βάθη της καρδιάς μου».

Η αστυνομία βλέποντας τα tweets αποφάσισε να μιλήσει με τον Φαουάζ στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατο του ποπ σταρ.

Ένα στενός φίλος του Τζορτζ Μάικλ ανέφερε στη Daily Star: «Είπαμε στην αστυνομία ότι θα προσπαθήσουμε να μιλήσουμε στον Φαντί αυτή την εβδομάδα, είτε στο σπίτι του είτε στο αστυνομικό τμήμα. Του έδωσαν μερικές ημέρες να θρηνήσει τον θάνατο του Τζορτζ, όμως τώρα πρέπει να του μιλήσουν για να καταλάβουν τον ρόλο που έπαιξαν τα ναρκωτικά στον θάνατό του, όσο είναι φρέσκες οι λεπτομέρειες στο μυαλό του Φαντί.

Υπάρχει σοβαρή υποψία ότι ο θάνατος έχει σχέση με τα ναρκωτικά, έτσι οι αξιωματικοί θα προσπαθήσουν να μάθουν ποιος προμήθευε τις ουσίες στον Τζορτζ».

Πηγή: protothema.gr