Ολυμπιακός: Πιθανό να χάσει και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ορτέγα

Οι Ορτέγα και Εσε

bet365

Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ εκτός από τον 2ο ημιτελικό με την Αστον Βίλα ενδέχεται να μείνει εκτός και από το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, το εξ' αναβολής ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Φρανσίσκο Ορτέγα τραυματίστηκε ως γνωστόν στον αγώνα με την Αστον Βίλα και το 2-4 της Αγγλίας, στο πρώτο ματς των ημιτελικών των 2 ομάδων για τον θεσμό του Conference League. Έγινε αλλαγή από τον Ρίτσαρντς και οι πληροφορίες μέσα από το ρεπορτάζ έκαναν λόγο για διάστρεμμα.

Ο Ορτέγα αναμένεται να χάσει το Ολυμπιακός - Αστον Βίλα, τον 2ο ημιτελικό του Φαλήρου για το Conference League. Υπάρχει δε το ενδεχόμενο ο 25χρονος διεθνής ακραίος μπακ να λείψει και από το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός της προσεχούς Κυριακής. Είναι δηλαδή πιθανό να χάσει και το εξ' αναβολής ντέρμπι της Τούμπας. Ως προς τον 2ο ημιτελικό των Πειραιωτών εάν είναι στο 100% θα χριστεί βασικός στη θέση του για τον αγώνα με την Αστον Βίλα ο Ρίτσαρντς. Αλλιώς θα επιλεγεί ο Κίνι (ο δεξιοπόδαρος Κίνι που η φυσική του θέση είναι του δεξιού μπακ).

Ο κόουτς Μεντιλίμπαρ είχε ανεβάσει στην προπόνηση για το αριστερό άκρο της άμυνας και τον Αποστολόπουλο. Εναλλακτικά - εάν χρειαστεί - για τον αγώνα με την Αστον Βίλα μπορεί να επιστρατευθεί ο Μασούρας για το αριστερό άκρο στα μετόπισθεν.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα