Αστέρας Τρίπολης: Η αποστολή για Παναιτωλικό

Newsroom
asteras_tripolis_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν υπολογίζει στους Παπαδόπουλο, Ζουκάνοβιτς, Μουνάφο, Σουρλή, Σίτο και Καλτσά για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό.

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί αύριο (20/4) ο Αστέρας Τρίπολης τον Παναιτωλικό, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play Out της Stoiximan Super League.

Πιο συγκεκριμένα ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει, για διάφορους λόγους, στους Παπαδόπουλο, Ζουκάνοβιτς, Μουνάφο, Σουρλή, Σίτο και Καλτσά.

Η αποστολή του Σέρβου κόουτς αποτελείται από τους εξής: Γραμματικάκη, Τσιφτσή, Πίτσου Ατιένθα, Πέπε Καστάνιο, Γκρόζντανιτς, Ρούμπεν Γκαρθία, Λύρατζη, Αλβαρες, Χουχούμη, Βαλιέντε, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Ζουγλή, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Παλάσιος, Μάντζη, Μιριτέλο, Κωστέα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα