Απόσυρση και Ανταλλαγή, μόνο από την Opel

Απόσυρση και Ανταλλαγή, μόνο από την Opel

Κάντε το παλιό σας αυτοκίνητο κεφάλαιο και επωφεληθείτε από τα μοναδικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της Opel, χάρη στο νέο πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή». Η Opel δίνει πλέον τη δυνατότητα σε όλες και όλους να αποκτήσουν το ιδανικό αυτοκίνητο για τις ανάγκες τους, με τους καλύτερους όρους της αγοράς και να απολαύσουν την ασφάλεια, την οικονομία, την άνεση και την απροβλημάτιστη λειτουργία στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

@gazzetta.gr

Θες κι εσύ να κάνεις απόσυρση και δεν έχεις ιδέα; @opel #gazzettagr #foryou #cartok #fy #OpelCorsa #ThisIsOpel #Opel

♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr
image

Γιατί να επιλέξεις το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή» της Opel

Η χρήση ενός αρκετά παλαιού αυτοκινήτου κρύβει κινδύνους για την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών, ενώ η κατανάλωση καυσίμου είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με ένα αντίστοιχης ισχύος ή κυβισμού σύγχρονο μοντέλο. Ταυτόχρονα η αξία του παλαιού αυτοκινήτου απομειώνεται και τα έξοδα συντήρησής του αυξάνονται, με αποτέλεσμα να μην συμφέρει ούτε η πώληση, αλλά ούτε και η χρήση του.

Opel Mokka
Opel Mokka

Με τα οφέλη του προγράμματος «Απόσυρση και Ανταλλαγή» της Opel, η αγορά καινούριου αυτοκινήτου είναι πιο εύκολη και συμφέρουσα παρά ποτέ, ενώ η πολυετής εγγύηση που προσφέρει η γερμανική μάρκα σε όλα της τα μοντέλα εξασφαλίζει απόλυτη σιγουριά για πολλά χρόνια.

Opel Grandland
Opel Grandland

image

Τι προσφέρει το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή» της Opel

Με όφελος που μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 ευρώ ανάλογα με το νέο μοντέλο που θα επιλέξει ο πελάτης, η Opel δίνει αξία ακόμα και στα πλέον απαξιωμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Με μια επίσκεψη στην έκθεση ενός Επίσημου Διανομέα Opel, η εταιρεία αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία που απαιτείται για την απόσυρση ή την ανταλλαγή του παλαιού οχήματος, χωρίς καμιά ανάμειξη του πελάτη. Αυτός απλά επιλέγει το Opel που του ταιριάζει και απολαμβάνει ένα αυτοκίνητο πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές, με προηγμένους και αποδοτικούς κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

Opel Crossland
Opel Crossland

image

To νέο Corsa και όλα τα ετοιμοπαράδοτα Opel διαθέσιμα

Το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή» Opel αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα όλων των μοντέλων της μάρκας. Όπως το best seller της ελληνικής αγοράς Opel Corsa, το οποίο είναι διαθέσιμο πλήρως ανανεωμένο και με μια ευρεία γκάμα εκδόσεων και κινητήρων εσωτερικής καύσης, υβριδικών αλλά και ηλεκτρικό. Με νέα αισθητική, προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας και υποβοήθησης της οδήγησης, πλήρως ψηφιακό εσωτερικό, πλούσιο εξοπλισμό και κορυφαία ασφάλεια, το supermini της Opel αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην πιο δημοφιλή κατηγορία της ελληνικής αγοράς.

Opel Corsa
Opel Corsa

Αντίστοιχα, στην πιο αγαπημένη κατηγορία οχημάτων τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, αυτή των SUV, η Opel έχει τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις με τo συμπαγές Crossland, το trendy Mokka και το οικογενειακό Grandland. Όλα τα παραπάνω μοντέλα συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή» της Opel και μπορούν να γίνουν δικά σας εύκολα και άμεσα.

Opel Απόσυρση

Μην χάνετε χρόνο και επισκεφθείτε σήμερα κιόλας ένα από τα καταστήματα του Επίσημου Δικτύου Διανομέων της Opel, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή», να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς μοντέλο από τη μεγάλη γκάμα της γερμανικής μάρκας και να επωφεληθείτε επιπρόσθετα από την πενταετή εγγύηση καλή λειτουργίας.