image

KTEO AUTOVISION: Κορυφαία ασφάλεια και εξυπηρέτηση

Πάντα δίπλα σας με καινοτόμες υπηρεσίες, τα KTEO AUTOVISION αποτελούν την κορυφαία επιλογή για τον άρτιο τεχνικό έλεγχο κάθε οχήματος.

Η τεχνική αρτιότητα του οχήματός μας οφείλει να είναι αδιαπραγμάτευτη, καθώς αυτή άπτεται τόσο της ασφάλειας όλων των επιβαινόντων, όσο και της απρόσκοπτης λειτουργίας του τη στιγμή που το χρειαζόμαστε, χωρίς εκπλήξεις.

Μπορεί ο νόμος να επιβάλλει τον περιοδικό τεχνικό έλεγχο όλων των οχημάτων, ωστόσο αυτός είναι ίσως ο λιγότερο σοβαρός λόγος για να επισκεπτόμαστε τα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων. Στα ΚΤΕΟ, για συντομία, με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση έχουμε μια ολιστική εικόνα της κατάστασης του οχήματός μας. Επιπρόσθετα, η ανάδειξη βλαβών ή δυσλειτουργιών, επιτρέπει την έγκαιρη αποκατάστασή τους. Το γεγονός αυτό έχει διττό θετικό αποτέλεσμα. Αφενός εξασφαλίζει την κινητικότητα του οχήματος, αφετέρου εξοικονομείται χρόνος και χρήμα, καθώς μια βλάβη που εξελίσσεται μπορεί να προκαλέσει πολλές ακόμα, περισσότερο χρονοβόρες και κοστοβόρες στην αποκατάστασή τους.

Autovision

Η AUTOVISION αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας, για πολλούς λόγους. Πρωτίστως, διότι έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ με περισσότερα από 53 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, ένα βρίσκεται κοντά σας ή στο δρόμο σας.

Οποιοδήποτε όχημα και αν διαθέτετε, στα ΚΤΕΟ AUTOVISION προσφέρονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου επιβατικών, φορτηγών, δίκυκλων, τρίκυκλων και quad, ενώ διενεργούνται και ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών (LPG, CNG, ABS). Επιπρόσθετα, η AUTOVISION διαθέτει τεχνολογική υποδομή και διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εξασφαλίζουν τον άψογο τεχνικό έλεγχο κάθε οχήματος.

Autovision

Με μεγάλη εμπειρία 19 ετών, τα ΚΤΕΟ AUTOVISION έχουν δημιουργήσει εγκαταστάσεις στις οποίες κάθε οδηγός θα εξυπηρετηθεί άμεσα σε ένα προσεγμένο περιβάλλον. Ταυτόχρονα, οι καινοτόμες υπηρεσίες όπως:

  • Οnline ραντεβού,

  • προσωποποιημένη ενημέρωση με σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας μέσω viber, sms και email για την έγκαιρη υπενθύμιση ΚΤΕΟ,

εξασφαλίζουν την αμεσότερη και χωρίς καμία έγνοια εξυπηρέτηση κάθε οδηγού, αλλά και την αποφυγή προστίμων.

Autovision

Η AUTOVISION δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται με στόχο τόσο την κάλυψη κάθε τεχνικής απαίτησης των σύγχρονων οχημάτων, όσο και των κορυφαίων υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Παράλληλα, ως μια μεγάλη εταιρεία με σύγχρονο πρόσωπο, επενδύει στην εταιρική κοινωνική ευθύνη με δράσεις που έχουν σημαντικό θετικό αντίκτυπο στο κοινωνικό σύνολο.

Διαθέτοντας το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα, η AUTOVISION έχει εξασφαλίσει σε εκατομμύρια ερασιτέχνες και επαγγελματίες οδηγούς ασφαλείς, απρόσκοπτες και οικονομικές μετακινήσεις. Η AUTOVISION είναι το KTEO όπως ακριβώς το θέλεις και όσο ασφαλές το θέλεις.