image

Autoplus: Και για αντιολισθητικές αλυσίδες στη μεγαλύτερη ποικιλία και την καλύτερη ποιότητα της αγοράς, μόνο εκεί θα πας

Οδηγήστε με ασφάλεια και το χειμώνα, επιλέγοντας τις σωστές αντιολισθητικές αλυσίδες – που πλέον είναι απαραίτητες και από το νόμο. Μόνο από την Autoplus, που διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία στην καλύτερη ποιότητα.

Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι πλέον ένα απαραίτητο αξεσουάρ όχι μόνο για τους οδηγούς που ζουν σε περιοχές με πολλή χιονόπτωση ή παγετό, αλλά για όλους. Ένα αντιολισθητικό μέσο πρέπει να βρίσκεται πάντα στο αυτοκίνητο, ώστε σε περίπτωση παγετού ή χιονόπτωσης να εξασφαλίσει την απαραίτητη πρόσφυση και την ασφαλή μετακίνηση.

Autoplus

Πλέον τις αντιολισθητικές αλυσίδες τις επιβάλλει και ο νόμος σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο καλό είναι να γνωρίζουμε ότι δεν αγοράζουμε οτιδήποτε, απλώς για να βρίσκεται στο χώρο αποσκευών και να το επιδεικνύουμε στα όργανα του νόμου. Κάθε αυτοκίνητο πρέπει να είναι εφοδιασμένο με αντιολισθητικές αλυσίδες οι οποίες, κατ' αρχάς, είναι απαραίτητο να ταιριάζουν ακριβώς στο πλάτος και τη διάμετρο των ελαστικών του. Παράλληλα, καθώς υπάρχουν πολλοί τύποι αντιολισθητικών μέσων, είναι απαραίτητο να ενημερωθείτε από τους ειδικούς για αυτά που ταιριάζουν όχι μόνο στο δικό σας αυτοκίνητο, αλλά ανταποκρίνονται και στις διαδρομές που συνήθως πραγματοποιείτε.

Επίσης θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου, ίσως κάποια αντιολισθητικά μέσα, όπως οι κλασικές αλυσίδες, δεν μπορούν να τοποθετηθούν και επομένως θα πρέπει να επιλέξετε είτε «κουβέρτες» χιονιού, είτε άλλο μέσο.


Που θα βρείτε όλους τους τύπους αντιολισθητικών αλυσίδων

Τα αντιολισθητικά συστήματα δεν είναι όλα ίδια ούτε αποδίδουν το ίδιο σε όλες τις συνθήκες ελλιπούς πρόσφυσης. Ορισμένα είναι καλύτερα στο χιόνι, άλλα ιδανικά για τον πάγο, όμως υπάρχουν ορισμένα αντιολισθητικά συστήματα  που αντέχουν στο χιόνι στον πάγο και σε στεγνή ασφαλτο. Τα αντιολισθητικά συστήματα που κυκλοφορούν είναι:

 

  • Οι κλασικές αντιολισθητικές αλυσίδες
Snow Chains
  • Οι χιονοκουβέρτες
Snow Chains
  • Οι «αλυσίδες» από λάστιχο και τέλος
Autoplus
  • Τα ειδικά συστήματα

Για όλα τα παραπάνω αλλά και συμβουλές για τη σωστή τοποθέτηση και χρήση τους στο αυτοκίνητό σου, δεν χρειάζεται πουθενά αλλού να πας, παρά στην Autoplus. Με πολλά καταστήματα αλλά και ένα πλήρως ενημερωμένο e-shop, η Autοplus είναι πάντα δίπλα σου για την επιλογή αντιολισθητικών μέσων Υψηλών Προδοαγραφών και στη Σωστή Διάσταση για τα ελαστικά του αυτοκινήτου σου.

Autoplus

Ταυτόχρονα, μαζί με τις αντιολισθητικές αλυσίδες υψηλής ποιότητας και γνωστών κατασκευαστών όπως της Weissenfels και της Alpin, στην Autoplus θα βρεις οποιοδήποτε πρόσθετο αξεσουάρ χρειάζεσαι για την τοποθέτησή τους, όπως ειδικά γάντια και φακούς, αλλά επίσης αξεσουάρ και πρόσθετα για την ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου το χειμώνα.

Autoplus

Μην περιμένεις το χιόνι και τον πάγο να στρωθεί στο δρόμο. Επισκέψου σήμερα κιόλας ένα κατάστημα της Autoplus που θα σου δείξουν πως μπαίνουν και πως βγαίνουν οι αλυσίδες και τα πάντα σχετικά με την τοποθέτηση αντιολισθητικών συστημάτων ή το e-shop της εταιρείας, όπου εκτός από αντιολισθητικές αλυσίδες μπορείς να βρεις και ότι άλλο χρειάζεται για το αυτοκίνητό σου και τις χειμερινές εξορμήσεις.