UM Renegade Sport 125: Cruiser για όλους

UM Renegade Sport 125: Cruiser για όλους

Η κατηγορία των 125 κ.εκ. είναι ίσως η πιο δημοφιλής στον κόσμο της μοτοσικλέτας καθώς αποτελεί την πιο ουσιαστική λύση αστικής μετακίνησης στη σύγχρονη εποχή. Έχουμε συνηθίσει παρόλα αυτά, τα 125άρια να ακολουθούν έναν συμβατικό τρόπο προσέγγισης δίνοντας έμφαση στην πρακτικότητα και την ευελιξία, παραγκωνίζοντας πολλές φορές σημαντικά στοιχεία όπως η διασκέδαση, το στυλ και η καλή οδηγική συμπεριφορά.

UM Renegade Sport 125

Κάπου εδώ έρχεται η UM Motorcycles να μας δείξει πως γίνεται ένα αντισυμβατικό 125άρι να γίνει η μοναδική μοτοσικλέτα που θα μας συνοδεύσει τόσο στις καθημερινές μας μετακινήσεις, όσο και στις βόλτες προς κάθε κατεύθυνση. Η Renegade Sport 125 είναι ένα ολοκληρωμένο cruiser το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με 125άρι. Οι διαστάσεις του είναι... αμερικάνικου στυλ και ο σχεδιασμός του ισορροπεί ανάμεσα στα μυώδη chopper και τα custom cruiser που βγαίνουν από τα πιο διάσημα γκαράζ των ΗΠΑ.

UM Renegade Sport 125

Η Renegade Sport από την πρώτη στιγμή που τη συναντήσεις αποκαλύπτει την ποιότητά της. Στο εμπρός μέρος, ο στρογγυλός προβολέας δίνει το στίγμα και συνοδεύεται από ένα ψηλό τιμόνι, το κλασικό ρεζερβουάρ τύπου «δάκρυ» και την χαμηλά τοποθετημένη σέλα με το στήριγμα πλάτης για τον συνεπιβάτη. Η φαλτσοκομμένη εξάτμιση και το συνολικό φινίρισμα της μοτοσικλέτας θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό αναβάτη, ο οποίος θα απολαύσει μια αυθεντική cruiser μοτοσικλέτας που δεν έχει τις ρίζες τις στο Αμερικανικό Όνειρο.

image

Δυναμικό αλλά οικονομικό cruiser

Ο κινητήρας της UM Renegade Sport 125 είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 10 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και υπόσχεται καλές επιδόσεις, ροπάτη λειτουργία και οικονομία στο καύσιμο. Η μετάδοση γίνεται μέσω ενός 5τάχυτου μηχανικού κιβωτίου και αλυσίδα στον πίσω τροχό, ενώ ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός. Η μοτοσικλέτα μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τα 90 Km/h με την απουσία των κραδασμών να είναι αισθητή αφού ο αναβάτης μένει χαλαρός και ξεκούραστος ακόμα και μετά από πολλά συνεχόμενα χιλιόμετρα.

UM Renegade Sport 125

Στην άνετη και ευχάριστη οδική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας συμβάλλουν τα μέγιστα οι ποιοτικές αναρτήσεις που έχει επιλέξει η UM Motorcycles για το Renegade Sport 125. Η μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω με εξωτερικό δοχείο αερίου λαδιού για καλύτερη αίσθηση και άνεση. Οι τροχοί είναι χυτοί 17 ιντσών εμπρός και 15 ιντσών πίσω, ενώ στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο 280mm εμπρός και έναν δίσκο 240mm πίσω τα οποία συνοδεύονται από σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

UM Renegade Sport 125

Η UM Renegade Sport 125 είναι μια πολύ ευχάριστη και σταθερή μοτοσικλέτα σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Το πακέτο πλαισίου/αναρτήσεων σε συνδυασμό με τα μόλις 145 κιλά της μοτοσικλέτας δημιουργούν ένα ευέλικτο και διασκεδαστικό σύνολο το οποίο θα χαρίσει χαμόγελα στον αναβάτη είτε εκείνος επιλέξει να κινηθεί στην κίνηση της πόλης, είτε επιλέξει μια περιφερειακή διαδρομή για να απολαύσει την οδήγηση. Σταθερό, ασφαλές και ευκολοδήγητο το cruiser της UM Motorcycles.

UM Renegade Sport 125

Η αμερικανική φίρμα δεν έχει κάνει εκπτώσεις και στον εξοπλισμό της μοτοσικλέτας θέλοντας να αυξήσει την άνεση και το επίπεδο εργονομίας της Renegade Sport. Το μοντέλο της UM λοιπόν είναι εξοπλισμένο με LCD οθόνη πληροφοριών που συνδυάζεται με αναλογικό ταχύμετρο, κεντρικό σταντ, αυτοκόλλητες λωρίδες στο ρεζερβουάρ των 13,5 λίτρων, στήριγμα πλάτης συνεπιβάτη, εξάτμιση βαμμένη ματ μαύρη και μεγάλα εργονομικά μαρσπιέ τύπου cruiser.

Η εμπειρία της UM Motorcycles στην κατηγορία των cruiser έχει περάσει αυτούσια στην Renegade Sport 125. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο cruiser με αυθεντικό στυλ το οποίο συνδυάζεται άψογα με την πρακτικότητα μιας καθημερινής μοτοσικλέτας. Η Renegade Sport είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, πράσινο και μαύρο, στην τιμή των 3.000 ευρώ.