Voge 350AC: Επιστροφή στο μέλλον

Voge 350AC: Επιστροφή στο μέλλον

Η κατηγορία των μοντέρνων κλασικών μοτοσικλετών τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα πολύ φανατικό κοινό στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Οι λάτρεις των ρετρό μοντέλων εκτιμούν ιδιαίτερα το διαχρονικό στυλ των κλασικών μοτοσικλετών, αλλά θέλουν την απόδοση την τεχνολογία και την αξιοπιστία ενός σύγχρονου δικύκλου. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες είναι ακαταμάχητα γοητευτικές, αντλώντας έμπνευση από τις χρυσές δεκαετίες του 1960 και 1970.



Τρανό παράδειγμα της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι η νέα Voge 350AC, η οποία ήρθε να προστεθεί το 2023 στην γκάμα των Advanced Classic της premium μάρκας του κινεζικού κολοσσού LONCIN Industries και να καλύψει ακόμα μεγαλύτερο εύρος αναβατών. Η 350AC ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς AC της Voge παντρεύοντας το κλασικό με το σύγχρονο με μια άψογη ισορροπία. Το κλασικό roadster αντλεί έντονα στοιχεία από την κατηγορία scrambler, ενώ παράλληλα εκπέμπει μια δυνατή προσωπικότητα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη σε νέους και έμπειρους αναβάτες.

Voge 350 AC

Ένα από τα βασικά στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι ο μοναδικά σχεδιασμένος προβολέας LED με μια πολύ χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή σε σχήμα «V» και vintage στρογγυλό σχήμα. Το ρεζερβουάρ είναι τύπου σταγόνας θυμίζοντας έντονα τις scrambler του παρελθόντος, ενώ η ψηλά τοποθετημένη εξάτμιση και η βάση πινακίδας χαμηλά στον τροχό δημιουργούν ένα εκλεπτυσμένο αισθητικό αποτέλεσμα.

Voge 350 AC

Στην καρδιά της νέας Voge 350 AC «χτυπάει» ένας καινούριος δικύλινδρος κινητήρας σε σειρά 321 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 41 ίππους και 31 Nm ροπή. Τον ηλεκτρονικό ψεκασμό έχει αναλάβει σύστημα της Bosch στο οποίο οφείλεται η ποιοτική λειτουργία, η απόδοση αλλά και η οικονομία του συνόλου. Ο κινητήρας συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ ο συμπλέκτης είναι περιορισμένης ολίσθησης για περισσότερη ασφάλεια στα απότομα κατεβάσματα ταχυτήτων.

Voge 350 AC

Το μηχανικό σύνολο προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις και διασκεδαστική οδήγηση στο νέο 350 AC. Η γραμμική λειτουργία του δικύλινδρου σε συνδυασμό με την υπεραρκετή ισχύ κάνουν την μοντέρνα κλασική μοτοσικλέτα της Voge ιδανική λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και για κυριακάτικες βόλτες εκτός αστικού περιβάλλοντος.

Voge 350 AC

Η αυξημένη απόδοση του κινητήρα έχει φέρει αλλαγές και βελτιώσεις στην οδική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας. Η Voge έχει σχεδιάσει ένα νέο ατσάλινο πλαίσιο τύπου διαμάντι για την 350AC το οποίο έχει αυξημένη ακαμψία και προσφέρει πιο ισορροπημένη συμπεριφορά στο δρόμο. Το πακέτο των αναρτήσεων είναι επίσης εντυπωσιακό με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41mm εμπρός και ένα μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω.

Voge 350 AC

Ισχυρό είναι και το σύστημα φρένων με δύο δίσκους τύπου μαργαρίτα 298mm εμπρός και δαγκάνες της Nissin, έναν δίσκο 240mm πίσω που συνεργάζονται με ABS της Bosch.Οι τροχοί είναι 17 ιντσών χυτοί και το βάρος είναι 158 κιλά (πιο ελαφρύ από το 300AC!), ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12,5 λίτρα. Όλα τα παραπάνω στοιχεία υπόσχονται μια πολύ διασκεδαστική και ασφαλή μοτοσικλέτα η οποία θα βάλει στυλ σε κάθε μετακίνηση, κάθε βόλτα, κάθε ταξίδι.

Voge 350 AC

Μπορεί η Voge 350AC να κινείται στα πρότυπα των κλασικών μοτοσικλετών, ωστόσο από τεχνολογία σφύζει. Η όμορφη Advanced Classic είναι εξοπλισμένη με LED φώτα και φλας, έγχρωμη οθόνη LCD 5 ιντσών πληροφοριών με σύστημα συνδεσιμότητας Bluetooth. Η οθόνη είναι ορατή σε όλες τις περιπτώσεις χάρη στον εναλλασσόμενο φωτισμό ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες, ενώ η 350AC διαθέτει και θύρα USB δίπλα στην οθόνη για φόρτιση συσκευής.

Voge 350 AC

Η είσοδος της νέας 350AC στην γκάμα μοντέρνων κλασικών της Voge φέρνει ακόμα μια επιλογή σε εκείνους που θέλουν να ακολουθήσουν ένα μοναδικό lifestyle στις καθημερινές τους μετακινήσεις. Η τιμή της μοτοσικλέτας είναι 4.990 ευρώ και διατίθεται σε δύο χρωματισμούς, ανθρακί και κίτρινο. Παράλληλα η Voge προσφέρει εγγύηση δύο ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό και για την απόκτησή της υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Voge 350 AC