image

incharge: Το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών αυτοκινήτων από την nrg

Το δίκτυο φόρτισης incharge αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα, με τα περισσότερα σημεία ταχείας επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα.

Η nrg επενδύει έμπρακτα στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας ένα σύνολο λύσεων στον Έλληνα οδηγό για τη φόρτιση του ηλεκτρικού ή plug-in hybrid οχήματός του. Η εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα, τοποθετώντας προηγμένους φορτιστές σε κεντρικά σημεία μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και εθνικών οδών.

Οι προηγμένοι φορτιστές του δικτύου incharge είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό όχημα σε έως και το 80% της χωρητικότητας των μπαταριών του σε μισή ώρα. Σε συνεργασία με τα πρατήρια AVIN και Shell του Ομίλου Motor Oil, το μεγαλύτερο μέρος των ταχυφορτιστών έχουν τοποθετηθεί σε πρατήρια Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στους αυτοκινητόδρομους, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου. Έτσι γίνεται πραγματικότητα το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης για τον Έλληνα οδηγό, κάτι που μέχρι σήμερα έμοιαζε αδύνατο.

incharge nrg

Δείτε εδώ το χάρτη των διαδρομών του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας!

Η εφαρμογή incharge για τη δημόσια φόρτιση

Η νέα εφαρμογή incharge, που είναι διαθέσιμη για Apple και Android συσκευές, αποτελεί για κάθε οδηγό το απόλυτο εργαλείο φόρτισης του ηλεκτρικού ή plug-in hybrid αυτοκινήτου. Μέσα από τις λειτουργίες της εφαρμογής και της διαδικτυακής πλατφόρμας, ο χρήστης κάθε ηλεκτρικού οχήματος μπορεί να:

  1. βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί
  2. επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί
  3. παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισης
  4. δει το ιστορικό των φορτίσεων
  5. ολοκληρώσει την πληρωμή
  6. εξυπηρετηθεί άμεσα 24/7

incharge nrg

Έτσι λοιπόν, μπορεί κανείς να κάνει μεγάλα ταξίδια ανά την Ελλάδα φορτίζοντας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης incharge. Με τον πολύ εύχρηστο χάρτη των διαδρομών του incharge, μπορείτε σήμερα κιόλας να ξεκινήσετε για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας!

Πρόγραμμα incharge και για το σπίτι

Το πρόγραμμα incharge ΗΟΜΕ είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των κατόχων ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υβριδικού οχήματος και εξασφαλίζει ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας για τη φόρτιση του οχήματός τους. Ταυτόχρονα, ο οικιακός φορτιστής της nrg αποτελεί την οικονομική λύση εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης. Εύκολος στην τοποθέτηση, με μικρές διαστάσεις, είναι η κατάλληλη λύση για όλες τις κατοικίες.

Το incharge ΗΟΜΕ έχει δημιουργηθεί με σκοπό την πλήρη εξυπηρέτηση και την προσφορά της ιδανικής επιλογής για τους οικιακούς πελάτες της nrg, που καλύπτει το σύνολο των αναγκών τους σε ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της επαναφόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος στο σπίτι.

incharge nrg

Το πρόγραμμα προσφέρει όχι μόνο οικονομία αλλά και πολλά παράλληλα οφέλη, όπως δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υβριδικού οχήματος από το σπίτι, για έναν ολόκληρο χρόνο, δωρεάν συνδρομή nrg Green, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή και πολλαπλάσιους πόντους στο allSmart.

Λύσεις incharge για την επιχείρηση

Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, προσφέρονται από την nrg και στις επιχειρήσεις που θα συνδεθούν στο δίκτυό της, εγκαθιστώντας φορτιστές στον χώρο τους για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Το incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση. Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες του επιχειρηματία. Οι AC και DC φορτιστές της nrg αποτελούν τεχνολογικές λύσεις υψηλής αξιοπιστίας για εύχρηστη και ταχεία φόρτιση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των χρηστών στα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης.

incharge nrg

Στο πλαίσιο αυτό, το incharge BUSINESS προσφέρει στις επιχειρήσεις:

  1. Αυτοψία εγκατάστασης
  2. Προμήθεια σταθμών φόρτισης
  3. Υπηρεσίες Operation & Maintenance
  4. Προβολή στο δίκτυο incharge

Καθώς η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας, η nrg συνεχίζει να επενδύει διαρκώς αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυό της, τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους, όσο και σε αστικά κέντρα, με DC αλλά και AC φορτιστές.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το incharge στο nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102.