image

Aprilia Tuareg 660: H εντυπωσιακή επιστροφή

Ο κινητήρας 660 αντιπροσωπεύει την αρχή μιας νέας εποχής για την Aprilia. Μιας εποχής που καθορίζεται από ελαφριές και υψηλών επιδόσεων μοτοσυκλέτες με ελκυστικό σχεδιασμό και μοναδική δυναμική.

Ακολουθώντας τις πολύ δημοφιλείς RS 660 και Tuono 660 που εστιάζουν στην σπορ οδήγηση στον δρόμο, πλέον ο νέος κινητήρας έρχεται να δώσει ζωή σε μια μοτοσυκλέτα διπλής χρήσης, με εμβληματικό όνομα, που παρουσιάστηκε από την Aprilia το 1985. Το όνομα Tuareg υποδηλώνει μια κατ' εξοχήν off-road μοτοσυκλέτα, αλλά παραμένει απολύτως συναρπαστική και στον δρόμο.

Aprilia Tuareg

Σχεδιάστηκε για να συνοδεύει όσους αναζητούν την ελευθερία – μια βασική αξία στην κουλτούρα των Τουαρέγκ, που αυτοπροσδιορίζονται με το όνομα «imohag», που σημαίνει «ελεύθεροι άνθρωποι». Η παραχώρηση του δώρου της ελευθερίας είναι η πραγματική αποστολή της Tuareg.

Η Tuareg 660 ανεβάζει τον πήχη για τις μοτοσυκλέτες adventure που εστιάζουν στην εκτός δρόμου οδήγηση, χάρη στην υψηλή απόδοση του δικύλινδρου κινητήρα με 80 ίππους και στο χαμηλό βάρος που φτάνει στα 187 κιλά χωρίς υγρά.

Aprilia Tuareg

Το στιλ της περιπέτιεας

Η σχεδίαση της Tuareg 660 ανατέθηκε στο PADC (Piaggio Advanced Design Center), το τμήμα σχεδιασμού του Ομίλου Piaggio που εδρεύει στην Πασαντένα της Καλιφόρνια.

Για τη διαμόρφωση της αισθητικής του Tuareg αναζητήθηκε η τέλεια ισορροπία μεταξύ μορφής και λειτουργικών χαρακτηριστικών. Αντλήθηκε έμπνευση από τη φύση και το περιβάλλον. Τα γραφικά και το λογότυπο της έκδοσης Indaco Tagelmust, από την άλλη πλευρά, αποτελούν ξεκάθαρο φόρο τιμής στην Tuareg 600 Wind του 1988.

Aprilia Tuareg

Μοναδικό είναι το άνω μέρος του φέρινγκ, το οποίο αποτελείται μόνο από μια μεγάλη επιφάνεια plexiglass. Είναι διαφανές για να παρέχει μια καθαρή εικόνα της κομψής και εκλεπτυσμένης βάσης, κατασκευασμένη από ένα πολυμερές υλικό που έχει εμπλουτιστεί με υαλοβάμβακα και χρησιμεύει επίσης, ως δομή στήριξης του πίνακα οργάνων.

Aprilia Tuareg

Το σύστημα φωτισμού full LED περιλαμβάνει νέους, μικρών διαστάσεων προβολείς με περιμετρικά φώτα DRL. Για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία, η Tuareg 660 εισάγει την έννοια του διπλού φέρινγκ που λειτουργεί ως αεροδυναμικό εξάρτημα. Αυτό το φέρινγκ έχει ήδη τοποθετηθεί με επιτυχία στις RS 660 και Tuono 660 και είναι μια ακόμη απόδειξη των καινοτομιών της Aprilia στη μελέτη αεροδυναμικών λύσεων οι οποίες γίνονται όλο και πιο περίπλοκες, συμβάλλοντας στην απόδοση και την άνεση.

Aprilia Tuareg

Σύντομα κοντά μας σε προσιτές τιμές

Η Tuareg 660 αναμένεται να είναι διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Aprilia από τον Δεκέμβριο του 2021, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 12.190€ για τα χρώματα Acid Gold, Martian Red και 12.890€ για το χρώμα Indaco Tagelmust.

Aprilia Tuareg

Επίσης υπάρχει δυνατότητα προκράτησης, αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα tuareg660.aprilia.com. Μπορείτε να επιλέξετε online το αγαπημένο σας χρώμα και το σημείο πώλησης όπου θα παραλάβετε τη μοτοσυκλέτα σας και αν ολοκληρώσετε την αγορά μέχρι 31/12 θα επωφεληθείτε από μία επιπλέον προσφορά, αφού η Aprilia καλύπτει και τα επιπλέον έξοδα (πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιση) χωρίς επιβάρυνση στην τιμή.

Επιπρόσθετα για την Tuareg 660, όπως και για όλες τις μοτοσυκλέτες Aprilia, προσφέρεται δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο πλεονεκτημάτων, που εξασφαλίζουν υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα, όπως 2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και 4 χρόνια οδική βοήθεια.