WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

6 πράγματα που θα καταλάβετε μόνο εάν έχετε μεγαλύτερο αδελφό


23 Σεπτεμβρίου 2020

6 πράγματα που θα καταλάβετε μόνο εάν έχετε μεγαλύτερο αδελφό

To να έχεις έναν μεγαλύτερο αδελφό, είναι κάτι ξεχωριστό στη ζωή των κοριτσιών. Οι κοπέλες που μεγάλωσαν μόνες τους ή ακόμα και με μεγαλύτερες αδελφές, δεν μπορούν να κατανοήσουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να έχεις έναν αδελφό μεγαλύτερης ηλικίας. Γιατί μονό εσύ έχεις τα παρακάτω.

Είχες αυξημένη αυτοπεποίθηση στο σχολείο

Σίγουρα αν πήγαινες στο ίδιο σχολείο με τον αδελφό σου, ήξερες ότι κανείς δεν επρόκειτο να σε πειράξει. Επίσης, οι πιθανότητες να είσαι δημοφιλής στην παρέα εξαιτίας του μεγαλύτερου αδελφού, ήταν αυξημένες, γιατί εκτός από εκείνον σίγουρα θα είχε και ωραίους φίλους!

Έκανες όλες τις δουλειές του σπιτιού

Μπορεί οι γονείς να σας είχαν αναθέσει διάφορες δουλειές για το σπίτι, αλλά συνήθως ο αδελφός σου ήταν πάντα απασχολημένος με τους φίλους και τις βόλτες. Και ο κλήρος έπεφτε πάντα σε εσένα, που σαν μικρότερη έκανες όλες τις αγγαρείες του σπιτιού.

Είχες ένα φλερτ με τον καλύτερο του φίλο

Όλα τα κορίτσια που έχουν μεγαλώσει με μεγαλύτερα αδέλφια, έχουν γνωρίσει και τους φίλους του. Σίγουρα κάποιος θα σε είχε φλερτάρει, αλλά πάντα με φόβο μη τον καταλάβει ο προστατευτικός αδελφός σου.

Δεν ενέκρινε ποτέ τα αγόρια που είχες

Για την ακρίβεια είχε βγάλει σε όλα από ένα ψευδώνυμο και όλοι είχανε κουσούρια. Κανένας δεν είναι αρκετά καλός για την μικρή του αδελφή.

Έκανε σχεδόν πάντα ότι ήθελε

Εκείνος επέλεγε την ταινία που θα δείτε, τη μουσική που θα ακούσετε και το παιχνίδια που θα παίξετε. Σαν μικρότερη δεν είχες καμία επιλογή και για να μην καταλήξετε σε καυγά του έκανες όλα τα χατίρια.

Σου φερόταν λες και είναι ο μπαμπάς σου και εξακολουθεί ακόμα και τώρα

Θα σε συμβουλεύσει μέχρι να βαρεθείς, θα σε πάρει δέκα φορές τηλέφωνο αν καταλάβει ότι κάτι σε απασχολεί και φυσικά θα τσεκάρει όλους σου τους φίλους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.