ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το αντηλιακό σας αυτό το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

10 Ιουλίου 2020

 Τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το αντηλιακό σας αυτό το καλοκαίρι

Ας το παραδεχτούμε! Αν κάτι όλοι μας ονειρευόμαστε το καλοκαίρι, είναι μία παραλία, μια άνετη ξαπλώστρα και ένας δροσιστικός χυμός. Αυτή η εικόνα είναι συνεχώς στο μυαλό μας όσο βρισκόμαστε στο γραφείο. Τι συμβαίνει όμως, όταν μια εργάσιμη μέρα που θεωρητικά θα πηγαίναμε στο γραφείο, τα σχέδια αλλάζουν; 

jenny.gr

Η Χριστίνα και η Ελένη κατάφεραν να μεταφερθούν έστω για λίγο σε μία παραλία μία μέρα καθημερινή. Αντί για τα διπλανά γραφεία, βρέθηκαν στις διπλανές ξαπλώστρες, μία ανάσα από κέντρο της πόλης, συζητώντας για όλα όσα τις απασχολούν και φυσικά, για ομορφιά. Πρωταγωνιστές του καλοκαιριού, τα αντηλιακά, που ήταν και το κύριο θέμα της συζήτησής μας μαζί με τα χαρακτηριστικά, που πρέπει να έχουν για να μας χαρίσουν την προστασία που χρειάζεται η επιδερμίδα μας.

https://www.youtube.com/watch?v=Dx15ylpgGFA&feature=youtu.be

Το πιο σημαντικό στοιχείο εκτός από την αντιηλιακή προστασία είναι ότι η συγκεκριμένη σειρά αντηλιακών έχει και άλλα πολύ βασικά πλεονεκτήματα που την κάνει τόσο ξεχωριστή. Ποια είναι αυτά; Εκτός λοιπόν, από την διάφανη, βελούδινη αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα, σύμφωνα με μελέτες* τα αντηλιακά φίλτρα των Sun Screen Velvet:

- Δεν διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας.

- Δεν εισχωρούν στην κυκλοφορία του αίματος.

- Δεν ανιχνεύονται στο θαλασσινό νερό, διαφυλάσσοντας το θαλάσσιο περιβάλλον.

Η ολοκληρωμένη σειρά Sun Screen Velvet της Frezyderm είναι η ιδανική επιλογή αφού διαθέτει όλα τα παραπάνω, αλλά παράλληλα σέβεται και το περιβάλλον. Είναι όλα αυτά τα πολλαπλά και διαφορετικά πλεονεκτήματά της, που την κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στα αντηλιακά.

Φέτος το καλοκαίρι απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα με τη σειρά Sun Screen Velvet!

jenny.gr
*Μελέτη και αξιολόγηση διαπερατότητας UV-φίλτρων αντηλιακών Velvet Second Skin Technology SPF50+ & Color Velvet Second Skin Technology SPF50+ από ανθρώπινο δέρμα.
** Μελέτη προσδιορισμού περιβαλλοντικού αποτυπώματος- Προσδιορισμός αντηλιακών φίλτρων των αντηλιακών Velvet Second Skin Technology SPF50+ & Color Velvet Second Skin Technology SPF50+ (FREZYDERM) στο θαλασσινό νερό.

Video - Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος

Ευχαριστούμε θερμά το Astir Beach για την υπέροχη φιλοξενία και την εταιρεία August για τα κομψά καφτάνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.