ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Άλλοι Πρίγκηπες παντρεύονταν και άλλοι… αγωνίζονταν (vid)

Άλλοι Πρίγκηπες παντρεύονταν και άλλοι… αγωνίζονταν (vid)

Άλλοι Πρίγκηπες παντρεύονταν και άλλοι… αγωνίζονταν (vid)

Οι Πριγκηπικές υποχρεώσεις δεν περιλάμβαναν μόνο γάμους το προηγούμενο διήμερο καθώς ο Πρίγκηπας της Ολλανδίας συμμετείχε στον αγώνα του WTCR.

Ο τέταρτος αγώνας του φετινού WTCR (Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Τουρισμού) διεξήχθη στο Ζάντβουρτ της Ολλανδίας και ανάμεσα στους πολλούς συμμετέχοντες των αγώνων βρέθηκε και μια εξέχουσα προσωπικότητα της ολλανδικής κοινωνίας ο Πρίγκηπας Μπέρναρντ φαν Φόλενχοφεν. Ο Ολλανδός συμμετείχε με το νούμερο 2 στο AUDI RS3 και όπως καταλαβαίνει κανείς συγκέντρωσε πάνω του αρκετά βλέμματα έστω και αν δεν είναι η πρώτη φορά που τρέχει σε αγώνα. 

Ο Πρίγκηπας Μπέρναρντ έχει χάσει το δικαίωμα της διαδοχής του θρόνου από το 2013 όταν και παραιτήθηκε από τη Βασιλεία η μητέρα του Βεατρίκη, για λογαριασμό του αδερφού του, Βίλεμ Αλεξάντερ. Ταλαιπωρείται με θέματα υγείας εδώ και χρόνια αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να λαμβάνει μέρος σε διάφορες δραστηριότητες με αγωνιστικό χαρακτήρα, καθώς συμμετέχει σε αγώνες ταχύτητας στον πάγο, σε αγώνες ποδηλάτου και άλλους. 

Στον πρόσφατο αγώνα στο Ζάντβουρτ ξεκίνησε την πρώτη από τις τρεις κούρσες, η οποία ήταν μάλιστα επεισοδιακή, από την τελευταία θέση, όπως εξάλλου αναμενόταν. Δεν περίμενε καν να σβήσουν τα κόκκινα φώτα και πραγματοποίησε άκυρη εκκίνηση για την οποία τιμωρήθηκε και τελικά τερμάτισε 21ος, δηλαδή τελευταίος από όσους τερμάτισαν.