Ford Επαγγελματικά: Πρωταθλητές με διαφορά

Γιώργος Βαρίνος
Ford Επαγγελματικά: Πρωταθλητές με διαφορά
Η Ford κατέκτησε για μια ακόμα χρονιά την πρωτιά στις πωλήσεις της κατηγορίας των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα μοντέλων κορυφαίων χαρακτηριστικών η Ford αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή για τον Έλληνα αλλά και Ευρωπαίο επαγγελματία.
Από το συμπαγές Fiesta Van έως το ακούραστο Transit, τα ιδιαίτερα ευέλικτα και πρακτικά Transit Connect και Transit Custom έως τα σκληροτράχηλα Ranger, όλα τα επαγγελματικά Ford βρίσκονται σε απόλυτη ταύτιση με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία. Ταυτόχρονα προσφέρουν απόλυτη ελευθερία επιλογής, με εκδόσεις συμβατικών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, υβριδικές, plug-in υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές.

Πρωτοπόρα και σε επίπεδο ασφάλειας, τα επαγγελματικά Ford Transit και Transit Custom απέσπασαν το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα, σε πρόσφατη δοκιμή των συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης του Euro NCAP.
Τα κορυφαία χαρακτηριστικά των ελαφρών επαγγελματικών Ford αντανακλώνται στην κυριαρχική παρουσία τους στην αγορά. Παρά τη συνολική μείωση κατά 13,9% στις ταξινομήσεις νέων επαγγελματικών οχημάτων το 2020 σε σχέση με το 2019 στην Ελλάδα, αυτές της Ford αυξήθηκαν κατά 18%, οδηγώντας σε ένα εντυπωσιακό μερίδιο 22%, μια επίδοση που είναι η μεγαλύτερη στην τελευταία 20ετία -και φυσικά στην πρωτιά των πωλήσεων.
Αντίστοιχα στην Ευρώπη, η εταιρεία κατάφερε για έκτη συνεχόμενη χρονιά να κατακτήσει την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, με συνολικό μερίδιο 14,6%. Βρέθηκε μάλιστα στην πρώτη θέση των πωλήσεων σε 10 από τις 20 κύριες αγορές της γηραιάς ηπείρου.
Τα ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα της Ford είναι διαθέσιμα στο επίσημο δίκτυο εμπόρων της μάρκας σε όλη την Ελλάδα και συνοδεύονται από πολυετείς εγγυήσεις και σύγχρονα χρηματοδοτικά προγράμματα, που καθιστούν την απόκτησή τους εύκολη και συμφέρουσα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!