ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μια μινιατούρα Rolls Royce κοστίζει όσο ένα μεσαίο SUV (pics & vid)

Μια μινιατούρα Rolls Royce κοστίζει όσο ένα μεσαίο SUV (pics & vid)

Μια μινιατούρα Rolls Royce κοστίζει όσο ένα μεσαίο SUV (pics & vid)

Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η ποιότητα της Rolls Royce δεν υπάρχει μόνο στα κανονικά της αυτοκίνητα αλλά και στα υπό κλίμακα μοντέλα, κάτι που εξτοξεύει την τιμή τους στα ουράνια. 

Η Rolls Royce μας παρουσιάζει μια μινιατούρα της Cullinan, του νέου υπερπολυτελούς SUV της, η οποία κατασκευάζεται με τα ίδια αυστηρά πρότυπα του πραγματικού αυτοκινήτου. Έχει κλίμακα 1:8 και αυτό σημαίνει ότι το μήκος της φτάνει περίπου το ένα μέτρο, ενώ η κατασκευή αποτελείται από περίπου 1.000 ξεχωριστά κομμάτια. Σύμφωνα με τη Rolls Royce απαιτούνται περίπου 450 ώρες για να κατασκευαστεί μια μινιατούρα, κάτι περισσότερο από το μισό χρόνο που χρειάζεται ώστε να φτιαχτεί μια κανονική Cullinan, η οποία σε μεγάλο βαθμό φτιάχνεται στο χέρι. 

Φυσικά ως ένα δημιούργημα της Rolls Royce δεν θα μπορούσε να μην είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. Υπάρχουν περισσότερα από 40.000 διαθέσιμα χρώματα για να επιλέξει κανείς και αν τα βρίσκετε λίγα ή δεν καταφέρετε να συγκινηθείτε από κάποιο, μπορείτε να κάνετε τη δική σας παραγγελία και να το φτιάξουν ακριβώς στο χρώμα που επιθυμείτε. Εντυπωσιακό! 

Με φοβερή προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια 

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται τα ίδια υλικά με την Cullinan. Η ποιότητα βρίσκεται σε εντυπωσιακά υψηλό επίπεδο και κάτω από το καπό, υπάρχει ένα ακριβές αντίγραφο του V12 κινητήρα των 6.75 λίτρων με τα δύο τούρμπο. Πρόκειται δηλαδή για ένα πραγματικό αριστούργημα το οποίο δεν προορίζεται για κάποιον που απλά του αρέσουν οι μινιατούρες αλλά για έναν φανατικό συλλέκτη ή για έναν πορωμένο πελάτη της μάρκας. Έτσι κι αλλιώς, τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτησή της είναι πάρα πολλά! Η Rolls Royce δεν ανακοινώνει επίσημα την τιμή, ωστόσο λέγεται ότι φτάνει περίπου στις 35.000€. Οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτά τα χρήματα, θα επέλεγαν ένα μεσαίο SUV και μάλιστα σε πολύ καλά εξοπλισμένη έκδοση!