Αναστέλλεται η ελεγχόμενη στάθμευση στο Δήμο Αθηναίων

Gazzetta team
Αναστέλλεται η ελεγχόμενη στάθμευση στο Δήμο Αθηναίων
Οι θέσεις για τα οχήματα μόνιμων κατοίκων με κάρτα (κάθετη σήμανση P-70) συνεχίζει να ισχύει, όμως ο Δήμος Αθηναίων αναστέλλει τη λειτουργία ελέγχου στις θέσεις επισκεπτών, για τον περιορισμό της χρήσης των ΜΜΜ.

Για 14 μέρες αναστέλλεται η λειτουργία του συστήματος της ελεγχόμενης στάθμευσης στις θέσεις επισκεπτών, προκειμένου να διευκολυνθούν, σταθμεύοντας χωρίς καταβολή τέλους, την περίοδο ισχύς των έκτακτων μέτρων της κυβέρνησης λόγω κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, με αυτό τον τρόπο οι πολίτες θα μπορούν με αυτό τον τρόπο να αποφύγουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς το μέτρο θα ξεκινήσει από αύριο Τετάρτη 18/3 και θα έχει ισχύ μέχρι και τις 31 Μαρτίου, ενώ θα αφορά μόνο την ελεγχόμενη στάθμευση στις θέσεις επισκεπτών (κάθετη σήμανση P-69).

Οι θέσεις για οχήματα κατοίκων (κάθετη σήμανση Ρ-70) εξακολουθούν να ισχύουν μόνο για οχήματα που φέρουν την κάρτα μονίμου κατοίκου για συγκεκριμένη ζώνη στάθμευσης, για την οποία έχει εκδοθεί η κάρτα μονίμου κατοίκου.

Συνεχίζει τους ελέγχους η Δημοτική Αστυνομία

Αυτονόητο είναι πως η Δημοτική Αστυνομία θα συνεχίσει τους ελέγχους για περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης όχι μόνο στις θέσεις μονίμων κατοίκων αλλά και σε οδεύσεις τυφλών, ράμπες ΑΜΕΑ, σημεία που παρακωλύεται η συγκοινωνία και γενικότερα στην κάθε μορφής αντικοινωνική στάθμευση.

Όσοι μόνιμοι κάτοικοι επιθυμούν να ανανεώσουν την κάρτα τους, μπορούν να αποστέλλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], επισυνάπτοντας το Ε1 του τελευταίου οικονομικού έτους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!