To DS3 Crossback μας συστήνεται στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
To DS3 Crossback μας συστήνεται στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» (pics & vid)
Μια σημαντική πρεμιέρα για την ελληνική αγορά μας επιφυλάσσει η DS και αναφερόμαστε φυσικά, στο νέο μικρό και lifestyle SUV της!

Το DS3 Crossback έχει λίγες μόλις εβδομάδες που παρουσιάστηκε και στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, θα έχουμε την ευκαιρία να το θαυμάσουμε για πρώτη φορά από κοντά. Χαρακτηριστικά του νέου γαλλικού lifestyle μοντέλου, είναι ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφαλείας, η σύγχρονη και ξεχωριστή του εμφάνιση, οι τεχνολογικά προηγμένοι κινητήρες και η άνεση που θα προσφέρει.

Στη DS έχουν επενδύσει πολύ για να ρίξουν το επίπεδο θορύβου και κραδασμών στην καμπίνα, τομέας που μπορεί να συγκριθεί με ακριβότερα και μεγαλύτερα αυτοκίνητα, ενώ ένα κορυφαίας ποιότητας ηχοσύστημα με 12 ηχεία και απόδοση 515 Watt, ολοκληρώνουν το upper class αίσθημα! Παράλληλα, ένα πλήρες πακέτο των πλέον σύγχρονων εφαρμογών ασφάλειας του οδηγού και των επιβατών, δίνει το παρόν στον εξοπλισμό του νέου DS3 Crossback.

Η αναβαθμισμένη έκδοση του Active Safety Brake που φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο έχοντας τη δυνατότητα να αναγνωρίσει δίκυκλα και πεζούς, κάνει το επίπεδο της ασφάλειας των μετακινήσεων να είναι το υψηλότερο δυνατό για τα δεδομένα της κατηγορίας. Με εύρος λειτουργίας από τα 5 χλμ./ώρα έως και τα 140 χλμ./ώρα, η κάλυψη και η προστασία είναι πλήρης ανεξαρτήτως συνθηκών.

Στο κομμάτι των κινητήρων, το DS3 Crossback είναι το πρώτο μοντέλο που δέχεται την πιο αναβαθμισμένη έκδοση του βενζινοκινητήρα PureTech. Αποδίδει 155 ίππους και πάει πακέτο με ένα οκτατάχυτο αυτόματο σασμάν EAT8. Επιπλέον, διατίθεται ο 1.2 PureTech με τους 100 ή 130 ίππους! Οι ντίζελ είναι δύο και συγκεκριμένα, ο 1.5 BlueHDi σε δύο εκδοχές, με 100 ή 130 ίππους. Εκτός από το DS3 Crossback, στο περίπτερο της premium γαλλικής φίρμας θα δούμε και το μεγαλύτερο DS7 Crossback, όπως και το κλασικό, στιλάτο DS3. Η έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» θα διεξαχθεί από τις 10 Νοέμβρη έως και τις 18 του μήνα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6€ γενική είσοδος, 3€ για ανέργους και φοιτητές και δωρεάν για παιδιά έως 14 ετών που συνοδεύονται από ενήλικο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!