Πρώτο teaser για το BMW iNEXT

Gazzetta team
Πρώτο teaser για το BMW iNEXT
Το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της BMW το iNEXT θα περάσει στην παραγωγή το 2021, όμως τώρα πια ξέρουμε περίπου πως θα μοιάζει.

Με μια αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της BMW AG, Χάραλντ Κρούγκερ, το BMW iNEXT περνά στην ηλεκτρική πραγματικότητα στην οποία οδεύει ταχύτατα η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Η αποκάλυψη έγινε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ομίλου και σύμφωνα με τα λίγα που ειπώθηκαν πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα ενσωματώνει υψηλή τεχνολογία σε όλους τους τομείς.

Ημιαυτόνομο, κορυφαίο σε ασφάλεια και με το πιο σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας, «Το project iNEXT αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο μας για το μέλλον», ήταν τα λόγια του Κρούγκερ, ο οποίος συμπλήρωσε, «Θα ωφελήσει ολόκληρη την εταιρία και όλες τις μάρκες μας. Για πρώτη φορά, συνδυάζουμε όλες τις βασικές τεχνολογίες για τη μετακίνηση του μέλλοντος σε ένα όχημα. Το iNEXT είναι πλήρως ηλεκτρικό, πλήρως συνδεδεμένο και παράλληλα προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο αυτοματοποιημένης οδήγησης. Σήμερα δώσαμε σε όλους τους μετόχους μας μία πρώτη εικόνα από τη σχεδίαση του BMW iNEXT. Αργότερα, μέσα στη χρονιά, θα παρουσιάσουμε το BMW iNEXT ως Vision Vehicle».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!