Οι Βρετανοί επέλεξαν ένα έκτρωμα για τον γάμο του Πρίγκηπα

Gazzetta team
Οι Βρετανοί επέλεξαν ένα έκτρωμα για τον γάμο του Πρίγκηπα
Ιστοσελίδα στην Αγγλία έκανε έρευνα για το τι αυτοκίνητο θα ήθελαν οι Βρετανοί να χρησιμοποιήσουν στο γάμο τους ο Πρίγκηπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό!

Βρετανικό κατά βάση, με ολίγον αμερικανιά και χώρο για τον αγαπημένο σκύλο της Μέγκαν φαντάστηκαν οι Βρετανοί το ιδανικό αυτοκίνητο για να αποχωρήσουν από την τελετή ο Πρίγκηπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Ιστοσελίδα της Μεγάλης Βρετανίας έκανε τη σχετική έρευνα με ερωτήσεις για το πως φαντάστηκαν οι Βρετανοί το αυτοκίνητο του γάμου του αγαπημένου τους Πρίγκηπα. Αυτό αποτυπώθηκε στη συνέχεια σε σχέδιο και το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

Οι 9 στους 10 συμφώνησαν πως πρέπει να είναι βρετανικό έτσι η βάση του είναι μια Aston Martin, όμως για να γίνει και το χατήρι της μειοψηφίας και κυρίως της Αμερικανίδας, Μέγκαν Μαρκλ, τοποθετήθηκαν και ορισμένες λεπτομέρειες ενός κλασσικού muscle car, του Ford Mustang. Το αυτοκίνητο έχει στολιστεί και με τις δύο σημαίες, καθώς και με λευκές κορδέλες, ενώ υπάρχει και πλευρική… μπαγκαζίερα.

Αυτή χρησιμεύει στην Μέγκαν κυρίως, η οποία λατρεύει τον Γκάι, το αγαπημένο της σκυλάκι ράτσας Μπιγκλ και δεν το αποχωρίζεται ποτέ. Το αυτοκίνητο μάλιστα έχει και όνομα, το οποίο επίσης προέκυψε από την έρευνα και είναι το Royal Roadster, που είναι πολύ αξιοπρεπές για αυτό που βλέπουμε στις εικόνες. Το Royal Roadster ως όνομα επικράτησε του «Monarch’s Motor» και του «Prince’s Pit Stop», τα οποία είναι τόσο άσχημα όσο το αυτοκίνητο του σχεδίου.

Τέλος ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο γύρω από το γάμο είναι πως οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το αυτοκίνητο, όποιο και αν είναι αυτό, θα οδηγείται από κάποιο μέλος του προσωπικού του παλατιού, ωστόσο υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό, το οποίο αγγίζει το 25% θεωρεί ότι ο Χάρι είναι τόσο… κουλ που μπορεί να αφήσει το πρωτόκολλο και να οδηγήσει εκείνος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!