H Volkswagen... απαντάει στο «αγροτικό» της Mercedes (pics)

Gazzetta team
H Volkswagen... απαντάει στο «αγροτικό» της Mercedes (pics)
Μια ισχυρότερη έκδοση του Amarok, δίνει μια εναλλακτική επιλογή σε όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει την κορυφαία X-Class με τον V6 κινητήρα.

Το Volkswagen Amarok, διατίθεται και σήμερα με κινητήρα V6, όμως η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να φέρει ένα ακόμη ισχυρότερο μοντέλο στην γκάμα του Pick-Up της που θα το βάλει ακριβώς απέναντι στη νέα Mercedes-Benz X-Class με το αντίστοιχο μοτέρ.

Έτσι λοιπόν, ο 3.0 TDI θα αποδίδει 260 ίππους, με δυνατότητα προσφοράς 15 ακόμη ίππων σε φάση overboost και ένα σύνολο των 580 Nm ροπής!

Το αυτόματο κιβώτιο θα είναι στάνταρ, όπως φυσικά και η τετρακίνηση 4Motion, ενώ η ροπή θα είναι διαθέσιμη από τις μόλις 1.400 στροφές ανά λεπτό. Εννοείται ότι οι εκδόσεις εξοπλισμού που θα πλαισιώνουν το κορυφαίο Amarok, περιλαμβάνουν απλώς τα πάντα.

Λεπτομέρειες τιτανίου στο εξωτερικό, Xenon φώτα με LED φώτα ημέρας, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων και φώτων, είναι μερικά από τα στοιχεία που βρίσκονται στάνταρ στην έκδοση Aventura. Η τιμή του στη Γερμανία ξεκινά από τις 58.072€, ενώ στη χώρα μας δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα εισαχθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!