Έρχονται πολλές νέες AMG εκδόσεις για τις Mercedes

Gazzetta team
Έρχονται πολλές νέες AMG εκδόσεις για τις Mercedes
Η αυξημένη ζήτηση θα φέρει νέα αυτοκίνητα στην γκάμα των Mercedes-AMG, για να καλυφθούν ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις των πελατών της μάρκας.

Οι νέες προσθήκες μέχρι στιγμής στην γκάμα των Mercedes-AMG ήταν οι εκδόσεις 43, όπως η C43, η GLC43 ή η E43. Τα εν λόγω μοντέλα είχαν τις επιδόσεις και το κύρος μιας AMG όμως παράλληλα, είχαν χαμηλότερο κόστος αγοράς και χρήσης.

Ο επικεφαλής της AMG, Tobias Moers έχει ικανοποιηθεί από την πορεία των σπορ Mercedes και είπε ότι θα πρέπει να περιμένουμε μια μεγάλη επέκταση της γκάμας, που μπορεί να σημαίνει και μια νέα σειρά μοντέλων.

Δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το ζήτημα, όμως δεν θα ήταν παράλογο να δούμε νέες AMG με τον κωδικό 53, που θα τοποθετείται ανάμεσα στις 43 και 63.

Επιπροσθέτως, στα μικρότερα μοντέλα, όπως είναι η A-Class, η νέα γενιά της εκτός από τη γνωστή μας A45 AMG θα διατεθεί και ως A35 AMG με χαμηλότερη ισχύ και μικρότερο κόστος.

Τέλος, θα έρθουν αυτοκίνητα φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από τη Mercedes-AMG και δεν θα βασίζονται σε κάποιο γνωστό μας μοντέλο της Mercedes-Benz. Ένα τέτοιο είναι το ήδη γνωστό μας Mercedes-AMG GT με S, C και R παραλλαγές και σύντομα θα δούμε το Mercedes-AMG GT 4 που θα είναι ένα τετράθυρο μοντέλο με καθαρόαιμο σπορ DNA.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!