Τροχαίο ατύχημα για τον Αλόνσο! Τον χτύπησε αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο!

Γιώργος Βαρίνος
Τροχαίο ατύχημα για τον Αλόνσο! Τον χτύπησε αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο!
Σε νοσοκομείο της Βέρνης της Ελβετίας βρίσκεται ο Φερνάντο Αλόνσο μετά από το ατύχημα που είχε με αυτοκίνητο κάνοντας ποδήλατο. Δεν κινδυνεύει η υγεία του αλλά πιθανόν έχει κάταγμα στο σαγόνι.

Σύμφωνα με τα περισσότερα ειδησιογραφικά μέσα, ο Φερνάντο Αλόνσο, έπεσε θύμα ενός απρόσεκτου οδηγού αυτοκινήτου ενώ έκανε ποδήλατο. Ο 39χρονος πιλότος της Alpine F1 έχει κάταγμα στο σαγόνι, αλλά δεν κινδυνεύει η υγεία του. Μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Βέρνης, όπου και θα υποβληθεί σε εγχείρηση σε ειδική ορθοπεδική μονάδα που είναι εξειδικευμένη σε τέτοιου είδους τραυματισμούς.

Ο δύο φορές πρωταθλητής, ο οποίος ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Σε επίσημες δηλώσεις της Alpine F1 η ομάδα αναφέρει: «Η ομάδα της Alpine F1 μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Φερνάντο Αλόσνο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ενώ έκανε ποδήλατο στο σπίτι που διαμένει στην Ελβετία. Ο Φερνάντο έχει τις αισθήσεις του και είναι καλά και περιμένει περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις αύριο το πρωί.» Η ομάδα πρόσθεσε ότι θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες την Παρασκευή το πρωί. Περισσότερες και πιο εμπεριστατωμένες πληροφορίες θα έχουμε αύριο.

Μεγάλη ατυχία για τον Ισπανό γιατί αν πράγματι έχει κάταγμα στο σαγόνι τότε η αποκατάσταση τέτοιων τραυματισμών χρειάζεται αρκετούς μήνες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!