Ράσελ: «Να κερδίσουμε την Alfa Romeo και τη Haas»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ράσελ: «Να κερδίσουμε την Alfa Romeo και τη Haas»
Ο Τζορτζ Ράσελ θα παραμείνει στην ομάδα της Williams και για το νέο χρόνο και λέει ότι ο προσωπικός του στόχος είναι να καταφέρουν να περάσουν την Alfa Romeo και τη Haas, δύο από τους βασικότερους αντιπάλους τους.

Εδώ και αρκετές σεζόν η Williams μένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Formula 1 και θεωρείται η πιο αδύναμη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ο Τζορτζ Ράσελ είναι ένας πολλά υποσχόμενος νέος πιλότος που έχουμε δει τι μπορεί να κάνει και καταφέρνει συχνά να μας εκπλήσσει, ακόμη και με αυτό το αυτοκίνητο. Για το 2020 δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε ένα βαθμό στο πρωτάθλημα, το 2021 όμως ελπίζουν να εξελίξουν αρκετά το μονοθέσιο.

«Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη Haas από τη νέα χρονιά. Νομίζω ότι θα μπορέσουμε να τους ξεπεράσουμε κοιτώντας την πρόοδο που έχουμε ήδη σημειώσει. Θέλω τον επόμενο χρόνο να παίρνουμε βαθμούς. Δεν πιστεύω ότι ξαφνικά, θα μπούμε στη μεσαία κατηγορία και θα παλεύουμε, αλλά σίγουρα θέλω να ξεπεράσουμε τη Haas και την Alfa Romeo, αυτός είναι ο στόχος μου» είπε ο Τζορτζ Ράσελ για τη νέα χρονιά της Formula 1 που έρχεται σε λίγους μήνες.

Ο Βρετανός οδηγός έχει τα προσόντα να ανεβάσει ψηλά τη Williams και σύμφωνα με τον ίδιο, μεγάλο ρόλο έπαιξε ο αγώνας που έτρεξε με την ομάδα της Mercedes και το γρηγορότερο αυτοκίνητο της Formula 1 για το 2020. O Ράσελ πήρε τη θέση του Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος κόλλησε κορονοϊό και δεν μπορούσε να τρέξει. Ο οδηγός της Williams κατάφερε να ξεχωρίσει με το μονοθέσιο του Χάμιλτον με τις επιδόσεις του. Μάλιστα, να πούμε ότι όλα αυτά έγιναν με ένα αυτοκίνητο στημένο στα γούστα κάποιου άλλου οδηγού (του Χάμιλτον) και φυσικά, στα μέτρα του καθώς ο Ράσελ είναι αρκετά ψηλότερος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!