Κβίατ: «Έχω πολλά να δώσω στη Formula 1»

Πέτρος Σηφαλάκης
Κβίατ: «Έχω πολλά να δώσω στη Formula 1»
Δεν τα παρατάει ο Ντανιίλ Κβίατ και λέει ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια να βρίσκεται στη Formula 1, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα που θέλει να κάνει.

Η Alpha Tauri ανακοίνωσε ότι για το 2021 τη θέση του Ντανιίλ Κβίατ θα την πάρει ο Γιούκι Τσουνόντα, ένας νέος οδηγός προερχόμενος από τη Formula 2. Ο Πιέρ Γκασλί θα παραμείνει στη θέση του και με δεδομένο ότι οι θέσεις της F1 έχουν κλείσει για το επόμενο έτος, ο Κβίατ μάλλον δεν θα βρίσκεται στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ για την επόμενη τουλάχιστον χρονιά.

«Μπορώ να είμαι τρομακτικά ανταγωνιστικός»

Ο ίδιος ο Ντανιίλ Κβίατ όμως δεν σκοπεύει να τα παρατήσει και θεωρεί ότι θα βρεθεί ξανά στη Formula 1 γιατί ακόμη δεν έχει δώσει όλα όσα μπορεί. «Θέλω λίγες διακοπές, τίποτα περισσότερο. Βλέπουμε μετά για το 2022. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω, αισθάνομαι ότι αν βρίσκομαι με τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου, στο σωστό αυτοκίνητο που μου αρέσει, τότε θα μπορώ να είμαι τρομακτικά ανταγωνιστικός.

Αισθάνομαι σαν να έχω πολλά να δώσω. Με την ομάδα, τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν τέλεια. Περάσαμε φανταστικά. Αλλά ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ. Η ζωή σου το μαθαίνει αυτό. Είμαι ανοικτός σε πολλές ιδέες, ακόμη και ως δοκιμαστής. Δεν λέω όχι σε τίποτα αυτή τη στιγμή. Τον επόμενο χρόνο θα μου άρεσε και η ιδέα να κάνω λίγες διακοπές, αν όμως βρεθεί μια μεγάλη ευκαιρία φυσικά θα επιστρέψω και θα πω ναι. Αλλιώς θα εστιάσω στο να επιστρέψω αργότερα, στόχος μου είναι να μπω ξανά στη Formula 1 από το 2022» είπε ο Ντανιίλ Κβίατ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!