Ευτυχισμένος και σε έκσταση ο Άλμπον

Γιώργος Βαρίνος
Ευτυχισμένος και σε έκσταση ο Άλμπον
Είναι υποτιμημένος και τον έχει επισκιάσει ο Μαξ Φερστάπεν με τις επιδόσεις του. Ωστόσο ο Άλμπον είναι ένας πολύ γρήγορος οδηγός που θέλει συγκεκριμένες συνθήκες για να λάμψει. Όπως σήμερα στην Τοσκάνη.

Είναι ο μόνος Ασιάτης στο grid και ο μόνος Ταϊλανδός που έχει φτάσει στην Formula 1. Το ότι γεννήθηκε στο Λονδίνο από Βρετανό πατέρα και Ταϊλανδή μητέρα δεν τον κάνει λιγότερο Ταϊλανδό καθώς τρέχει στην Formula 1 ως οδηγός από την Ταϊλάνδη. Σοβαρό παιδί, χαίρει του σεβασμού των υπολοίπων οδηγών και έχει δείξει ουκ ολίγες φορές το μαχητικό του πνεύμα. Φέτος έχει σταθεί άτυχος καθώς δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει αλλά παρ' όλα αυτά βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος!

Συνεσταλμένος και μπερδεμένος έκανε δηλώσεις: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ και πολύ. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς εδώ. Τα έδωσα όλα. Δεν μπορώ να αναπνεύσω από την ένταση και το ότι βρίσκομαι εδώ είναι προϊόν πολύ σκληρής δουλειάς και μεγάλης προσπάθειας εκ μέρους μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το να οδηγήσεις σε αυτές τις συνθήκες ειδικά στο δεύτερο τομέα της πίστας. Όμως ήταν μια χαρά. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση η οδήγηση σε αυτή τη συγκεκριμένη και πολύ απαιτητική πίστα. Είμαι χαρούμενος. Θα χρειαστούν μερικές ώρες για να το καταλάβω σε βάθος.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!