Ferrari: Η θέση του Μπινότο δεν «απειλείται»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ferrari: Η θέση του Μπινότο δεν «απειλείται»
Ο Λουίς Καμιλέρι λέει ότι διατηρεί την πλήρη εμπιστοσύνη του στον Ματία Μπινότο και την ομάδα του, παρά τα κακά αποτελέσματα της φετινής χρονιάς.

Το 2020 εξελίχθηκε σε μια πολύ κακή χρονιά της Ferrari. Μια από τις χειρότερες στη λαμπερή πορεία της στη Formula 1, θα μπορούσαμε να πούμε, αφού η έκτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών που βρίσκεται σήμερα, δεν την αντιπροσωπεύει. Πολλοί μέχρι σήμερα έχουν πει ότι για την κατάσταση της ομάδας, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό και ο Ματία Μπινότο που βρίσκεται στο τιμόνι της. Σίγουρα το άτομο που βρίσκεται σε αυτή τη θέση έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης, η Ferrari όμως δεν έχει πρόθεση να τον αντικαταστήσει. Ο Λουίς Καμιλέρι μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα.

«Χρειαζόμαστε σταθερότητα»

«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ματία Μπινότο και την ομάδα του. Τα αποτελέσματα δεν αποδεικνύουν αυτά που λέω, όμως τα πράγματα χρειάζονται χρόνο. Στο παρελθόν υπήρχε πολλή πίεση και μια μεγάλη ιστορία ανθρώπων που πήγαιναν και έρχονταν. Θα βάλω τέλος σε αυτή την κατάσταση. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι συγκέντρωση και σταθερότητα. Αν δεις τη Red Bull στην περίοδο που κέρδιζε, τη Mercedes σήμερα, θα καταλάβεις ότι ένα από τα κλειδιά τους ήταν η σταθερότητα. Και σίγουρα σε αυτό το κομμάτι, η δική μας ομάδα υπολείπεται» είπε στους New York Times ο Λουίς Καμιλέρι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!