Ο Mαξ Φερστάπεν ελπίζει σε νίκη!

Gazzetta team
Ο Mαξ Φερστάπεν ελπίζει σε νίκη!
Ο Μαξ Φερστάπεν δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από την αίσθηση του αυτοκινήτου του και ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να πιέσει τις Mercedes και να επαναλάβει το κατόρθωμα της προηγούμενης εβδομάδας, όταν είχε νικήσει στο Σίλβερστον.

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από την πρώτη εφετινή νίκη του Μαξ Φερστάπεν, που ήρθε με απρόσμενο τρόπο στην πίστα του Σίλβερστον. Ο οδηγός της Red Bull γνωρίζει ότι δεν είναι το μεγάλο φαβορί, δεν παύει ωστόσο να ελπίζει παρά την ανωτερότητα των Μercedes. Ο Ολλανδός δήλωσε αμέσως μετά τις κατατακτήριες δοκιμές τα εξής: «Είχα στις δοκιμές διαρκείας της Παρασκευής μία πολύ καλή αίσθηση. Αύριο είναι μία καινούρια ημέρα. Ελπίζω, ότι θα μπορέσω να τις θέσω υπό πίεση (εννοεί τις Mercedes)».

Ο Φερστάπεν θα ξεκινήσει πάλι από την τρίτη θέση, γι αυτό και μίλησε χαριτολογώντας για «συνδρομή στο Ρ3, ενώ τόνισε ότι «πετύχαμε το μάξιμουμ. Δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε. Το αυτοκίνητο γίνεται σιγά σιγά καλύτερο».

Αυτή τη φορά δεν έπαιξε η Red Bull κάποιο πόκερ με τα ελαστικά, όπως είχε κάνει στις κατατακτήριες δοκιμές του 70ου επετειακού Γκραν Πρι της Formula 1. Ο Ολλανδός εξήγησε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση «πιστεύουμε, ότι το μαλακό ελαστικό είναι αρκούντως καλό, για να ξεκινήσουμε με αυτό τον αγώνα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!