Αλόνσο: «Εξαιρετικό το μέλλον του Σάινθ στη Formula 1»

Πέτρος Σηφαλάκης
Αλόνσο: «Εξαιρετικό το μέλλον του Σάινθ στη Formula 1»
Ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ είναι αυτή τη στιγμή, το φαβορί για να πάρει τη θέση του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Ferrari το 2021 και ο Φερνάντο Αλόνσο, λέει την άποψή του για τον οδηγό.

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Formula 1 θέλουν τον Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ αντικαταστάτη του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Ferrari. Το σενάριο λέει ότι ο Γερμανός θα πάει στη McLaren και ο Ισπανός, στη Ferrari, κάνοντας στην ουσία μια «ανταλλαγή». Φυσικά είναι κι άλλα ονόματα που «παίζουν», αυτό του Σάινθ όμως, είναι το επικρατέστερο. Ο Φερνάντο Αλόνσο, συμπατριώτης του Σάινθ εξέφρασε την άποψή του και είχε μόνο καλά λόγια να πει, αναγνωρίζοντας το ταλέντο του και τις επιτυχίες του στη Formula 1 μέχρι και σήμερα.

«Δεν είναι το ευκολότερο πράγμα να έχεις teammate τον Φερστάπεν»

«Ο Κάρλος τα πάει εκπληκτικά, όχι μόνο πέρυσι. Πέρυσι, όλη η ομάδα έκανε μια πολύ καλή σεζόν και ο Κάρλος ήταν τη σωστή στιγμή, στο σωστό σημείο. Νομίζω όμως ότι από την αρχή της καριέρας του, από την Toro Rosso, τα πήγαινε πάρα πολύ καλά. Είχε για teammate τον Μαξ Φερστάπεν που δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα. Μετά, είχε τον Νίκο Χούλκενμπεργκ στη Renault. Οπότε, βίωσε τον σκληρό ανταγωνισμό και πάντα, ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικός, τα κατάφερνε πάρα πολύ καλά. Νομίζω ότι αυτό είναι εξαιρετικό για τη χώρα μας, την Ισπανία και είναι σίγουρο ότι θα έχει εξαιρετικό μέλλον στη συνέχεια» ήταν τα λόγια του Φερνάντο Αλόνσο για τον Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!