Χόρνερ: «Χάος στη νέα σεζόν της Formula 1»

Πέτρος Σηφαλάκης
Χόρνερ: «Χάος στη νέα σεζόν της Formula 1»
Το αφεντικό της Red Bull Racing θεωρεί ότι οι οδηγοί θα έχουν «σκουριάσει» κατά την περίοδο της καραντίνας και το πρωτάθλημα δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τα προηγούμενα.

Με τον κορονοϊό, η Formula 1 καθυστέρησε πολύ να ξεκινήσει. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα δούμε τους πρώτους αγώνες από τον Ιούλιο, ωστόσο ο Κρίστιαν Χόρνερ, ισχυρίζεται ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ διαφορετικό. Οι οδηγοί θα έχουν χάσει τη φόρμα τους με τόσους μήνες αποχής, κλεισμένοι στο σπίτι, αν και όλοι ακολουθούσαν συγκεκριμένα προγράμματα για να κρατούνται σε ένα καλό επίπεδο.

«Δεν είναι φυσικό για τους οδηγούς να μένουν με σταυρωμένα χέρια»

«Αυτό είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο διάστημα που οι οδηγοί έχουν μείνει μακριά από τα μονοθέσια. Αυτό θα μπορούσε να είναι και καλό από τη μια. Αν ξεκινήσουμε όμως τον Ιούλιο, θα είναι πάρα πολύ σκουριασμένοι και θα υπάρχουν σίγουρα διάφορα ζητήματα, ένα χάος. Δεν είναι φυσικό για τους οδηγούς να κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια, σε μια περίοδο που κανονικά θα έτρεχαν. Όταν απέχεις από κάτι για πολύ καιρό, τότε συνειδητοποιείς πόσο πολύ το αγαπάς και πόσο σου λείπει» είπε ο Χόρνερ στις δηλώσεις του στη Guardian.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!