Τα... σπάει ο Κεν Μπλοκ! (vid & pics)

Γιώργος Βαρίνος
Τα... σπάει ο Κεν Μπλοκ! (vid & pics)
Ο Κεν Μπλοκ και η παρέα του ετοιμάζονται να προσφέρουν θέαμα στον Μαραθώνα στα τέλη του μήνα που διανύουμε και στο promo βίντεο τα... σπάει!

Για πρώτη φορά το Gymkhana και ο Κεν Μπλοκ έρχεται στην Ελλάδα, καθώς το διήμερο 29-30 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι τελικοί του Gymkhana GRiD: European Gaunlet. Ο Αμερικανός είναι γνωστός για τα βίντεο που ανεβάζει, στα οποία... καίει λάστιχο, και πλέον οι Έλληνες έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα... κόλπα του.

Αυτή τη φορά, όμως, τα... σπάει στο promo βίντεο που ανέβασε η Monster Energy στην επίσημη σελίδα της στο facebook. Σε αυτό όλα διαδραματίζονται σε μία ελληνική ταβέρνα με ελληνική μουσική. Ο Πίτερ Σόλμπεργκ παίζει τάβλι και ετοιμάζεται να γευτεί την ελληνική κουζίνα, με τον Κεν Μπλοκ να μπαίνει μέσα και να τα... σπάει κυριολεκτικά και μεταφορικά.

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι η επόμενη δόση του Gymkhana GRiD: European Gaunlet θα λάβει χώρα στην Ελλάδα αργότερα μέσα στη χρονιά. Όταν ξεκίνησα το Gymkhana, ήταν ένας τρόπος να πάρω... γεύση από τον έλεγχο του αυτοκινήτου μου και βασικά να διασκεδάσω στο τιμόνι.

Όσο φιλοξενούσα αγώνες και γυρνούσα τα viral βίντεο της Gymkhana, η εταιρεία μεγάλωσε περαιτέρω απ' ό,τι περίμενα, κάτι που είναι φανταστικό. Με πήγε σε όλον τον κόσμο και ανυπομονώ να πάω στον Μαραθώνα στην Ελλάδα και να φέρω την κατηγορία σ' ένα ολοκαίνουριο κοινό.

Προσωπικά, παρακολούθησα μηχανοκίνητα σπορ στην Ελλάδα για πολύ καιρό, όπως το Ράλι Ακρόπολις, και ο ενθουσιασμός από τους οπαδούς είναι σε άλλο επίπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο», δήλωσε ο 48χρονος κατά την ανακοίνωση της διεξαγωγής των τελικών στη χώρα μας. Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι στον αγώνα θα λάβουν μέρος αρκετοί οδηγοί, καθώς και ιδιώτες απ' όλη την Ευρώπη, όπως και Έλληνες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!