To Toyota C-HR «ζωηρεύει»

Πέτρος Πιτσίνης
To Toyota C-HR «ζωηρεύει»
Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου crossover της Toyota με πιο... φωτεινά χρώματα είναι γεγονός, καθώς μέχρι σήμερα το είχαμε δει μόνο σε αποχρώσεις του «μουντού» γκρι.

Η Toyota ετοιμάζεται να λανσάρει το συμπαγές crossover της με το όνομα C-HR, όμως μέχρι σήμερα, κρατούσε ένα πολύ... σοβαρό προφίλ για το νεανικό αυτοκίνητό της. Είχαμε στα χέρα μας φωτογραφίες που δεν ξέφευγαν από το γκρι και γενικώς τα «ουδέτερα» χρώματα, ενώ τώρα, βλέπουμε και την ευρύτερη παλέτα χρωμάτων.

Αναμφίβολα, το κοινό που απευθύνεται είναι νεαρό, συνεπώς όταν κυκλοφορήσει, θα «παίξει» αρκετά σε αυτούς τους χρωματισμούς. Από την άλλη, να θυμίσουμε ότι το μοντέλο θα διατεθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά με δύο επιλογές κινητήρα, για αρχή τουλάχιστον.

Η μια θα είναι υβριδική, με μοτέρ εσωτερικής καύσης 1.8 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα, με τη συνολική απόδοση να ανέρχεται στα 122 άλογα. Η δεύτερη, θα «φοράει» τον νέο υπερτροφοδοτούμενο των 1.2 λίτρων που γνωρίσαμε και στο Auris, με 116 άλογα και 185 Nm ροπής. Όπως λέγεται, τόσο προσθιοκίνητες, όσο και τετρακίνητες εκδόσεις, θα είναι διαθέσιμες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!